Ski Icehawks Cup 2017

U12 deltok i turnering på SKI helgen 23-24 september og viste mye fint spill.


Vi har vært på turnering i Ski helgen 23-24 septemeber og spilt mot gode lag. Det viser seg at vi ikke lengre er ett lag å herse med, men blitt ett lag å regne med og vanskelig å slå. Mye god trening fram til nå i høst er grunnen til det. Den største gleden ved denne turneringen er hvordan vi mer og mer står fram som ett lag som jobber sammen. Samholdet mellom spillerne blir bedre og det er skikkelig gøy å være på tur med de.

Kamp 1 var mot Holmen. Det er ett lag vi tidligere ikke har møtt på stor bane, men som vi vet er veldig gode. Vi la en game plan som vi fulgte perfekt. Holmen hadde mye skudd fra distanse, men en god keeper plukket alt. Vi hadde også 2 stolpe skudd og ett par alene med keeper. Kampen gikk mot ett måløst oppgjør men i kampens siste sekund satte Holmen den avgjørende scoringen. Bittert, men strålende innsats av samtlige. 

Kamp 2 var mot M/S. Disse hadde vi 4 møter med i seriespill i fjor og ble utklasset hver gang. Tror M/S ble ganske overrasket over at vi presset de voldsomt og tok ledelsen i kampen. De klarte å svare før pause. Og etter pause fikk de noen enkle mål uten at vi satte våre sjanser. Men nok en gang er vi strålende fornøyd med gutta. 

Kamp 3 var  mot Ski. Disse har vi hatt tette kamper mot før og slik ble det nok en gang. Spillet bølget fram og tilbake med sjanser begge veier. 2 meget gode keepere holdt vært sitt lag inne i kampen. Forskjellen på lagene ble en stolpe inn, stolpe ut i favør Ski. 

Kamp 4 var mot Frisk. Disse har vi også hatt mange tette spennende oppgjør mot det siste året. Det ble det nok engang. Vi startet kampen hardt og tok ledelsen. Frisk svart og ledet også. Vi tok tilbake ledelsen og tilslutt svart Frisk og sikret en uavgjort. Meget spennende og underholdene kamp.

 

Vil også nevne at vi helgen før spilte en treningskamp mot Comet. Den var god fra våres side og vi vant komfortabelt.
Så det er ett spennende lag i utvikling vi følger om dagen. Veldig moro
Tekst Rikard Olaussen. Bilder Jan Terje Dragvold


16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!