Cup i Sverige

Helgen 17-19 mars var U11 laget på Fryksdalens Sparebank Cup i Sunne i Sverige og møtte for første gang internasjonal motstand.


Det var en forventningsfull gjeng med 17 spillere som dro på turnering til Sverige for første gang. Vertskapet for turneringen var Sunne, og vi skulle i tillegg til de møte svenske lag som Oskarsholm, Kållered, Skærgården, samt Stjernen. Det viste seg at turneringen holdt høyt nivå og vi fikk tøffe kamper. Guttene spilte 4 kamper på lørdag og 2 på søndag. Til tross for god motstand gjorde vi det sportslig sett bra. Vi tapte ingen kamper med mer enn 5 mål og vi spilte uavgjort i andre periode mot begge finale lagene. Vi hadde også bokstavelig talt stang ut i flere kamper. Vi lagde også flere fine mål. Det er god innstilling i laget og med god innsats gav vi alle lag hard kamp. Det skal også nevnes at dette var våre første kamper med flyvebytte.


Utenfor banen var det god stemning. Vi bodde samlet på skole rett ved hallen. Mellom kampene var det mye sosialt og latter blant gutta. Det er en fin gjeng å være på tur med. Tilbakemeldinger fra Sunne understreker det. De sier at vi var ett veldig hyggelig lag å ha på besøk. At vi oppførte oss flott ved måltider og i hallen ellers er gode skussmål å ta med seg videre. Vi ser fremover mot neste turnering og gleder oss til å dra på tur igjen.

PS: Det kan nevnes at Stjernen vant turneringen ubeseiret.  Vi gratulerer!
Tekst: Rikard Olaussen. Bilder: Jan Terje Dragvoll og Petter Sørum


16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!