04.11.2016 Første kamp i veteranserien 2016-2017

Etter en litt treig oppstart på treningene i høst, med noe labert oppmøte (noe som har rettet seg i den senere tid heldigvis),var det klart for første kamp i Veteranserien 3 div. Jar var motstander i Jar hallen og hele 10 ivrige oldboys la i veien for å se hvordan dette gikk. Etter en noe nervøs begynnelse så begynte det å løsne og målene trillet faktisk inn, men vi har mye å gå på enda. Det var en tung arbeidsseier der vi nok bør heve oss noe i alle spillets faser til vi møter bedre lag. Christian hadde dagen og måtte bare plukke en puck utav målet, og deres målvakt måtte plukke 6 ut av nota. Scoringer for Broken Wings: Jonas, Kjell, Stian, Trygve alle ett mål hver, Colin puttet på 2.


Broken Wings 6-1 Jar
17.03.2016 Kampreferat fra årets siste kamp.

Da er årets siste seriekamp mot Vipers i Furuset hallen spilt. Meget jevn kamp der Vipers likevel hadde det lille knepne overtaket hele veien, noe som resultatet også viste. Vi måtte nok en gang ut på leiemarkedet for å finne keeper, all takk til Sabri og Ronny som fikset biffen. Vipers klarte å vippe inn to mål i første før Kjell "propell" Norgård fikset ett til oss og vi øynet et lite håp om uavgjort. Men Vipers scoret to ganger på under ett minutt i andre omgang og klarte å ri av alle vår forsøk på å få pucken bak deres keeper.

Vi var nok litt for lite strukturert foran mål og da er ikke scoringene der heller. Nå er sesongen over. Takk til alle som har vært med på seriekamper og trening . Vi møtes til ny sesong utpå høsten en gang.
07.03.16

Søndag 6.3 hadde vi besøk av Progress Old Panthers som kom på besøk i fra oslobygda.Med to tap i bakhodet så var vi veldig ivrige etter å reise kjærringa.De hadde i tolvte time fått keeper problem og ba tynt om vi kunne hjelpe dem,det gjorde vi  så matchen kunne bli spilt.En stor takk til Keeperen for det).
Første delen av perioden ble veldig jevnspilt ,vi lå å følte hverandre litt på tennene en stund før det braket løs med ett scorings fyrverkeri .Etter halvspilt match så ledet vi 4-0 og med to ultra frekke scoringer på under ett minutt  da vi startet andre omgang så punkterte vi nok kampen som vi til slutt vant -7-0.All ære til Panthers som kjempet tappert med bare 6 mann.

Målscorere for Broken Wings:Lasse Foldvik 2,Kenneth Olsen,Colin Storaas,Sitan Kristiansen,Karsten Søbye,Sabri Kimitto ett hver.


04.03.16  Kampreferat i fra de siste kamper Old Boys

Da var det duket for dobbelkamp 26 og 27 feb og første kamp var mot Ski Farmers hjemme.Vi hadde ett forsmedelig 1-måls tap med scoring i det siste min. i mente da vi entret isen med tro på at det skulle vi ta igjen.Det ble litt verre enn hva vi trodde,Ski var raskt frempå og scoret to-tre mål før vi våknet og kom i gang,men med dårlig forsvar og mye rot og feil så halvspilt sto det 3-6 til Ski.Vi bestemte oss for å jobbe til fløyta gikk og Kjørte på med fornyet innsats og klarte å dra på 2 mål og så uavgjort vinke i det fjerne,men Ski klarte å holde roen og ri av og kunne legge på ett i sluttminuttene og kunne gå av isen med en 7-5 seier.Målscorere for Broken Wings:Kjell Norgård 2,Karsten Søbye,Sabri Kimitto,Brede Svaem


I mot Skedsmo hackers så skulle vi reise kjærringa etter tapet kvelden før og vi var klart det beste laget og tilbrakte store deler av kampen i deres sone,stangskudd,rett utenfor osv,pucken ville bare ikke inn den kvelden og når Skedsmo på en av de få kontringene de hadde i andre omgang setter den i mål så går luften litt ut av oss.Skedsmo hadde en keeper som var høyt og lavt og en av de bedre vi har møtt i år så all ære til han.Det er vi som må score ett mer enn de...Skedsmo kunne derfor gå av isen med en 1-0 seier.


15.02.2016

Broken Wings møtte Gamle Oslo Rulators hjemme i Moss 7/2 og spilte opp mot sitt beste nok en gang .
Sifrene 4-0 taler vel sitt  etter første omgang og Rulators med en noe redusert tropp klarte bare å fyre av 3 skudd i perioden, men i andre periode så slakket nok Wings litt mye på tøylene og Rulators lot seg ikke be to ganger og nettet 3 i mot Wings sine  2 så fokus må man ha helt til fløyta går.Sabri Kitmitto prikket inn skuddformen og  laget  "hattrick " i kampen med tre goal på rad for Wings...
Målscorere:Karsten Søbye,Marius Iversen,Lasse Foldvik,Sabri Kitmitto 3
 
Broken Wings 6-Gamle Oslo Rulators 3


25.01.2016


Etter ett forsmedelig tap på tirsdag var det en tent gjeng som dro til Lørenhallen for å møte tabelltoer Progress Old Panthers.

Vi kjørte på med høytpress med en gang, og bare etter noen minutters spill så satte Karsten Søbye
den første pucken elegant i mål. Vi klarte å demme opp for ett meget angrepsvillig Progress lag og
lot dem ikke få ro til å bygge opp spillet sitt,og var tidlig på i forcheckigen og med Marius Iversen i
scoringshumør så kunne vi gå til pause med en 2-1 ledelse. Marius var raskt frempå enda en gang og
nettet for andre gang før Progress svarte med en scoring. Tidsforlengelse var i sikte for Progress,
men Marius  ville det annerledes og nettet for tredje gang, så vi kunne gå av isen med en 4-2 seier.

Målscorere Broken Wings: Karsten Søbye 1, "Toro"Hansen 1, Marius Ivesen 3
Resultat: Progress Old Panthers - Broken Wings  2 - 5


20.01.2016

Etter å ha sendt hjem serieleder Jar etter en solid seier så var det duket for kampen i mot Grüner.
På papiret så burde en slik kamp være lett match. Vi har hatt en god "flytsone" og var tente på oppgaven.
Vi slo den tross alt 10-2 i høst. Men så var det det å ta for lett på oppgaven da. Karsten sa i bilen på vei innover
at vi burde gå til oppgaven med litt ydmykhet.

Grüner scoret først men vi fulgte opp. Så scoret de igjen men vi kvitterte enda en gang, så vi øynet ett håp om
poengdeling. Kampen hadde høy temperatur på banen og på benken hos begge lag i enkelte episoder

Grüner spilte litt bedre puck enn oss og tok oss litt på sengen der, og når vi ikke klarer å omsette målsjansene
våre i mål så går det slik det måtte gå. Vi ble sendt hjem med ett 3-2 tap.

Mål for Broken Wings: Stian Karlsen 1, Kenneth Olsen 1

Grüner - Broken Wings 3 - 2
11.01.2016  Ny sterk seier til Broken WIngs.
 

Serieleder Jar var på besøk I hallen søndagskvelden og som tidligere nevnt så er ikke det over før fløyta går
for full tid. 
Broken Wings gikk rett I ledelse men Jar slo tilbake med en gang så det så ut til at det ville bli en meget tett kamp. imidlertid fikk Broken Wings skikkelig tenning og gikk på med krumm hals og kunne faktisk gå til pause med en 3-1 ledelse. I andre omgang så fikk ikke Jar en mulighet,med god forechecking, høyt press og ett solid forsvar med Christian, nok en gang med storspill mellom stengene, kunne Broken WIngs gå av isen med en 5-1 seier.

Scoringer: Colin Storaas 2, "Toro"Hansen1, Marius Iversen 1, Karsten Søbye


05.01.2016

Pr.28.12.15 så ligger Broken Wings på en delt 4 plass på tabellen med 2 seierer, 2 uavgjorte og 2 tap. Vi deler plassen med Ski Farmers og Gamle Oslo Rulators, men med litt ulikt spilte kamper så det vil kanskje raskt forandre seg når sesongen tar til igjen.

Vi spiller første kamp hjemme i 2016 mot Jar på søndag 10.01 kl 21.00, og selv om Jar leder serien så er ingen ting avgjort før det blåses av. Ta gjerne turen! Det er helt gratis for alle.


22.12.2015

Kampen mot Grüner Eastenders som ble trukket  pga tekniske problemer i Grünerhallener nå flyttet til tirsdag 19.1-16 kl 22.00 i Grünerhallen.


10.12.2015

Da skal Broken Wings ut å bruse med fjærene igjen,det er treningskamp i mot Øre Beavers  i hallen på søndag 13.12 kl 20.00 Broken Wings møter kl 19.30 og IKKE 21.00 som er vanlig trenings tid.Det blir spilt 3x20 min etter veteranregler og 5 min pause i mellom "slagene".Vis man vil se "slowmo"hockey på sitt beste så er det moro med tilskuere også


En liten oppsumering av søndagens kamp 29.11.2015

Skedsmo Hackers var på besøk  på søndag og Broken Wings var klar for å reise kjærringa etter det knepne tapet i mot Ski forige uke. I første omgang var Broken Wings rask frempå og la lista for kampen med raske mål, og kunne gå til pause med en 4-1 ledelse..Skedsmo var frempå noen ganger men hadde ikke marginene på sin side.Christian gjorde nok en gang en kjempejobb mellom stengene og  Broken Wings avslutter med 3-1 i andre omgang og 7-2 i protokollen totalt. En fortjent kolektiv lagseier til Broken Wings. Mål av: Kjell Nordgård 2, Sabri Kitmitto 2, Tor "Toro" Hansen 2 og Marius Iversen 
29.11.2015

Da har veteranforbundet pr 29.11 oppdatert sine tabeller og det er oppløftende lesing for oss. Vi ligger på en delt tredjeplass med Ski Farmers og Gamle Oslo Rullators, men med ett ujevnt antall kamper så tabellen kan ha forandret seg i skrivende stund. Derfor krummer vi ryggen og tar i mot Skedsmo Hackers 29.11 kl.21:00 hjemme og drar inn til Oslo-bygda og Grüner 20.12  ,der vi så klart går for seier og 4 poeng, før julen senker seg over oss og vi ruller rundt i ribbefett-rusReferat i fra kamp mot Ski Farmers 23.11.2015

Da var Broken Wings i Ski Ishall og gjestet Ski Farmers på mandagskvelden.Etter en litt famlende åpning  fikk Broken Wings fart på spillet  selv om Ski var farlig frempå en god stund..Christian klarte likevel å holde rent bur i første omgang mens Broken Wings prikket inn to må ved Colin Solaas og Stian Kristiansen. Andre omgang ble preget av en del utvisninger til begge lag men Ski var best i "Powerplay" og prikket inn to mål .Vi håpte på uavgjort, men å spille tre i mot fem gir som oftest uttelling for laget med flest spillere, og de prikket inn en scoring i sluttminuttet. De kunne da gå av banen med 3-2 seier.Referat fra kampen BrokenWings - Viper 15.11.2015:

Broken Wings hadde besøk av Vipers 15.11.Kampen ble meget jevnspilt,men i første omgang så dro Viper det lengste strået og ledet 2-0 til pause.Etter pausen klarte Broken Wings å holde trøkket oppe og kunne fortjent redusere ved Colin Solaas og Tore Hansen.sluttstillingen ble da 2-2 og poengdeling i en jevn og god match.
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!