Full satsing mot 1.div

Ny trener for A-laget.

Lars Oddvar Fjellvang, fra ass.trener i Tønsberg til hovedtrener for Kråkene.

Oppdatert: (02.4.2012)Hei.

Mitt navn er Lars Oddvar Fjeldvang.

Lørdag 30.03.12 er en stor dag for meg da jeg skrev under som ny hovedtrener for Moss etter at Anders Syversen har hatt denne rollen i noen år. Det blir store sko å fylle, men jeg er veldig ydmyk og glad for at Anders har valgt å bli med videre i rollen som sportssjef og han blir således en viktig ressurs for meg, men også i teamet rundt i A-laget.

 

Jeg er 41 år gammel, gift med Ragnhild og vi har 3 barn (Emilie 18, Dennis 13 og Michelle 11). Vi bor på et lite tettsted rett nord for Tønsberg som heter Revetal, hvor vi har bodd siden 2001. Til daglig jobber jeg som Salgs og Markedssjef i Tønsberg Taxi Gruppen.

 

Av erfaring så har jeg spilt aktivt hockey siden jeg var 11 år gammel og helt frem til jeg la opp som aktiv i 2005/2006 sesongen. Klubbene jeg har spilt for er blant annet Furuset, Forward, Ski Icehawks og Tønsberg Vikings, samt at jeg har spilt én sesong som junior i Calgary i Canada.

 

Etter at jeg la opp som aktiv spiller, så har hovedfokuset vært Tønsberg Vikings hvor jeg har vært én av flere personer som har tatt initiativet til å få opp klubben til der de er i dag på A-lags siden. Mine oppgaver har blant annet vært ansvarlig for sponsorjobbing, arrangementsansvarlig, markedsansvarlig og som assistent trener for A-laget siden starten, for å nevne noe. Det er klart disse oppgavene har vært krevende all den tid alt har vært utført på dugnadsbasis/frivillig, så belønningen var stor for meg og alle andre som har bidratt når Tønsberg Vikings i år tok steget opp i Get-ligaen.

 

Når det gjelder min trenerkompetanse så er jeg Trener 2 utdannet i Norge og har videre ambisjoner om å utdanne meg videre til Trener 3 (som er den høyeste utdannelsen i Norge), men også fylle på med impulser og lærdom fra trenerkurs andre steder dersom tiden tillater det.

 

Hva jeg kan bidra med i Moss

Jeg håper jeg kan bidra ved at jeg tar med meg en treningskultur og en vinnermentalitet fra tiden i Tønsberg som forteller at det ikke er greit "å spille bare for å spille" på A-lagsnivå - Vi skal ha prestasjonsfokus på hver eneste trening, i hvert eneste bytt og i alle kamper vi spiller med drakta på.

 

I Moss skal vi sammen prestere så godt at resultatet av det er at vi vinner ishockeykamper og her kan jeg bidra med bred erfaring, kompetanse og klar kommunikasjon på hvordan vi skal nå våre mål sammen som et lag og for å realisere målsetningene som er satt av sportslig ledelse og styret i klubben.

 

Til klubbens medlemmer vil jeg si at det er bare å komme bort å slå av en prat når dere ser meg i hallen. Håper også at jeg får tid til å delta på treningene til aldersbestemte lag i klubben innimellom.

 

Til slutt vil jeg takke for at jeg har blitt tatt så godt i mot av Syversen, styreleder Øivind Eriksen og Ole Petter Brevold og jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene som står foran oss sammen med dere.

 

Håper vi sees i hallen i august - og ønsker samtidig alle en riktig god sommer!

 

The will to win is important, but the will to prepare is vital

 

Med vennlig hilsen

Lars Oddvar

Les mer i Moss-Avis: http://www.moss-avis.no/sport/krakenes-nye-ledestjerne-1.7163628

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!