U12

Brynhild Cup 2018

Helgen den 6. til 8. april spilte U12 sesongens siste kamper under Brynhild Cup i Stjernehallen i Fredrikstad

Oppdatert: (18.4.2018)

U12 avsluttet en strålende sesong med Brynhild Cup i Stjernenhallen.

Vi var eneste klubb som ikke hadde Get liga status i denne turneringen.

Vi spilte første kamp allerede fredag ettermiddag mot vertene fra Fredrikstad.
Stjernen regnes som topp 3 i Norge så her regnet vi med en tøff start. Våre gutter var rammet av skategate, hvor det var svære problemer med skøyteslipen, som gjorde at man tidvis hadde store problemer med å stå på skøyter, og den usikkerheten og frustrasjonen som dette medførte. Likevel jobbet de knall hardt hele kampen og gjorde det vanskelig for Stjernen å komme til de store sjansene. Det ble en målfattig kamp og vi oppnådde vårt beste resultat mot Stjernen noensinne tross knepent tap. 

Kamp 2 var mot Stavanger på lørdag. De hadde vi ikke møtt siden U10 så spenningen var stor før møte. Men i denne kampen fikk vi virkelig til spillet vårt. Vi skapte masse gode sjanser og slapp Stavanger knapt til i motsatt ende. Vi slet litt med uttellingen, men vant tilslutt fullt fortjent. 

Kamp 3 ble en ren "finale" mot Storhamar om å gå til semi finale dagen etter. Også denne kampen spilte vi veldig god hockey og kjempet hardt. Storhamar holder også veldig høyt nivå på U12, men til manges overraskelse gang vi godt med. Kampen vippet lenge frem og tilbake, men helt mot slutten punkterte Storhamar oppgjøret i sin favør.

Dermed ble det plasseringsspill for oss på søndag.
Første kamp søndag var nok engang mot Stavanger som hadde 2 lag med.
Også denne kampen ble ganske lik den første mot Stavanger med unntak av at det løsnet for oss i målprotokollen. Vi vant ganske så komfortabelt.

Siste kamp søndag ble mot Frisk. Dette er ett lag vi etter hvert har blitt meget godt kjent med, etter flere møter men også fordi vi har god kjemi utenfor isen. Vi har byttet på å slå hverandre hele tiden og viste at denne kampen kom til å bli jevn. Det skal sies at Frisk i forkant av denne turneringen hadde fått med seg 2 nye og meget gode spillere fra Jutul.

Kampen startet på verst tenkelige måte. Omtrent de 2 første skuddene gikk inn. Vi var ikke helt klare for kamp. Men derfra og ut våknet vi skikkelig. Laget var igjen til å kjenne. Men dessverre klarte vi ikke å lage mer enn ett mål. Så det ble ett surt tap. Men vi er veldig fornøyd med prestasjonene våre i denne turneringen.

Men litt marginer og bedre uttelling så hadde det blitt helt rått. Men det kommer.

Mye bra og spennende som skjer med U12 om dagen!
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!