U12

USA tur påsken 2018

Kraakene U12 fløy langt og besøkte Nelson Burton og våre venner i Metro Mapel Leafs i påsken.
Det ble en svært minnerik tur..

Oppdatert: (17.4.2018)Kraakene U12 har i påsken vært på tur til USA og besøk Metro Mapel Leafs, Nelson Burton og hans U12 lag.

Det ble en fantastisk og innholdsrik tur.


Når vi vel var framme i USA den 23.03.18 var det lang venting i sikkerhetskontroll, før vi endelig kom oss inn i landet. Deretter en lang og kald fredagskveld hos Budget car rental før vi fikk bilene vi skulle ha.


Morgenen etter ble vi tatt i mot på hotellet av ett par U12 gutter som hadde velkomstgave til oss. Senere på dagen var vi i ishallen, Piney Orchard Ice Arena og fikk trene på is. Det var også en stor velkomst fest for oss med masse av god mat og drikke. Samt veldig mange hyggelige mennesker.

Dag 2 dro vi til Hersey, i Pennsylvania, sjokoladehovedstaden i USA. Da var vi først en tur på sjokolademuseet.

Deretter var det dags for "Rink of dreams" i Giant Center.

Vi skulle trene med våre amerikansk venner fra Mapel Leafs i Giant Center, arenaen til Hersey Bears som spiller i AHL.

Alle synes det var stor stas å gå i gangene, skifte i garderoben og entre isen til ett AHL lag. Atmosfæren var magisk.


Etter vi hadde vært på isen var det duket for AHL kamp. Det var en stor opplevelse å se kamp med 10000 andre.

Og det som gjorde det enda bedre var at vårt lag skulle få gå stafett i pausen! Det var ett adrenalin kick for de som gikk.

Keeperen vår Joey ble intervjuet på storskjerm på kuben i taket. Veldig kult, og svært humoristiske svar under intervjuet.


Mandag og tirsdag gikk med til sightseeing, shopping og trening i ishallen.


Mandag kveld ble også spillerne med hver sin familie hjem på overnatting. På tirdagen fikk de bli med verten og oppleve hverdagen på amerikansk skole. Vi hentet de igjen i ishallen på tirsdags kveld, så de fikk leve 24 timer i en amerikansk familie.


Onsdag var det den stor Washington dagen. Den startet med å se Capitals trene på is i Kettler Capitals Iceplex. Gutta fikk også treffe noen spillere, pratet med de og sikret seg autografer. Stor stas å treffe og se superstjerner på nært hold.

Etter dette var det byvandring i Washington hvor man fikk se Capitol Hill, Washington monumentet, the White House og øvrige severdigheter byen hadde å vise frem.


På kvelden var det så duket for å se NHL kamp i Capital One Arena mellom Washington Capitals mot New York Rangers, med Zuccarello på isen. Også her fikk gutta et stort minne for livet. Vi stod nemlig flaggborg i forkant av kampen og under nasjonalsangen.

Veldig stort å få oppleve.

Matchen hadde også alt man kan ønske seg, med utligning helt mot slutten og overtime seier til hjemmelaget. Så dette var veldig moro.


Torsdag og fredag gikk med på mer sightseeing og trening.


Men også ett par hyggelige sammenkomster hjemme hos amerikanske familier. De viser utrolig stor gjestfrihet og vi blir virkelig tatt godt vare på, med masse god mat og hyggelig prat rundt bålet.


Lørdag var det tur til Baltimore for å oppleve hva den byen hadde å tilby.

Vi startet dagen på National Aquarium, før turen gikk rundt i byen. På kvelden var vi på Oriole Park at Camden Yards for å se baseball kamp med Baltimore Orioles.


Søndag 01.04.18 var vi dessverre nødt til å reise hjem til Norge igjen.

Men det har vært en meget bra tur og vi har fått med oss mange gode minner og fått oss mange nye venner.


Nå er det bare å glede seg til at de skal besøke oss i Moss i august. Stor takk til de amerikanske vertene våre, og coach Nelson, og alle som har bidratt til at turen ble noe av, spesielt reiselederne Brian Howard og Kjetil Haagensen.
Takk også til Magnus Forsberg for arbeidet han har lagt i turen vår, og til de øvrige som har blitt uteglemt.Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!