Referat 10-11 mars

Kråkene - Forus/Sandnes

Avsluttet sesongen med seier og tap.

Oppdatert: (05.3.2012)

Vi avsluttet sesongen hjeme med 2 kamper mot Forus/Sandnes i helga. Lørdag vant vi 8-1 i en kamp vi dominerte og hadde kontrollen hele tiden,men så tror jeg gutta tok sommerferie for duverden for en forandring til søndag.Vi tapte 3-7 og det var vel ingen som kunne være fornøyd med dette.Og ovenfor vårt trofaste hjemmepublikum var dette en forferdelig avslutning på en iforseg meget bra sesong i 2.divisjon.

I lørdagens kamp hadde vi full kontroll og vant som sagt 8-1 etter perioderesultatene 2-0,1-1 og 5-0.Spesielt 3.periode var meget god og gutta vartet opp med den ene klassescoringen etter den andre og bakerst stod en for dagen meget god Jan Håkon Dalen.

Målscorere i denne kampen var 4 mål av Alf Marklund Olsen,Niklas Juntti,Andre Bøen Eriksen,Kornelius Skovly og Morgan Berg ett mål hver.

Dagens Kråkespiller ble Andre Bøen EriksenSå over til søndagens match,en kamp som egentlig bør forbigåes i stillhet. For makan til forandring fra lørdag til søndag er det nesten ufattelig å forstå.Men tror man at man vinner uten å ta kan man bare glemme dette.Vi taper tilslutt 3-7,perioderesultat 0-3,1-0 og 2-4. Målscorere var Andre Bøen Eriksen 2 mål og Thomas Mathisen 1 mål. Bestemannspremien gikk denne gang til Patrick Andersen. Det var også satt opp en ekstrapremie til beste poengplukker denne helgen og den gikk til Andre Bøen Eriksen med 7 poeng i disse 2 kampene.

Så tusen takk til Jula og Moss Hagemaskinsenter for sponsing av bestemannspremier til begge lag gjennom hele seongen og til BilXtra for helgens premie.

Synd for vårt trofaste hjemmepublikum at en ellers så bra sesong avsluttes på denne måten,men får håpe at de(publikum) tar med seg de positive tingene fra årets sesong.For det må man si,fra å ikke egentlig være kvalifisert til spill i 2.divisjon for så å få en gratisplass har vi gjort en meget bra sesong. Klubben er også etter min mening best i klassen når det gjelder arrangement rundt kampene. Klarer vi å fortsette i denne trenden til neste sesong med litt forbedringer lover dette bra. Nå gjenstår en kamp borte mot Grüner 2 på onsdag så er sesongen slutt.

Til helga er det tryout med tanke på neste sesong og Anders har fått flere henvendelser fra spillere som ønsker å vise seg frem med tanke på neste års sesong. Klubben har jo en målsetning om 1.divisjonspill fra sesongen 2014 og samtidig utvide og forbedre tilbudet i de yngre lagene,så folkens det er spennende tider i møte for hockeyfolket i Moss.

Les mer i Moss Avis:
http://www.moss-avis.no/sport/krakene-herjet-i-eget-reir-1.7117258

 og http://www.moss-avis.no/sport/nedtur-for-krakene-1.7118923

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!