U15

Tilbake for fullt

Etter en tung vinter med omrokeringer og flere sure tap, har laget nå til de grader snudd trenden. I de 3 siste kampene har Moss Hockey U15 tatt 8 av 9 mulige poeng.

Oppdatert: (05.3.2018)

Tidligere i februar vant laget hjemme mot Lillehammer 4-3, og guttene kunne igjen kjenne på den deilige følelsen av å vinne. De fire mossemålene ble scoret av Ryen (uassistert), Szabla, assistert av Howard. Så kom et mål med backer både på scoring, Basterås-Bøhn, og assist, Rosenborg. Til sist var det Skrzypkowski Nilsen, igjen med Rosenborg som assist, som satte det avgjørende seiersmålet.

I helgen fortsatte de og storspilte mot både Storhamar og Sparta.

Fredag møtte de Storhamar hjemme.
På forhånd var det noe usikkerhet på hvordan dette skulle gå siden Storhamar ligger på 3. plass i serien. Men publikum kunne fryde seg over et mosselag med både selvtillit og hockeyglede. De spilte utrolig godt og gjorde kampen både spennende og morsom å se på.
Det var Storhamar som fikk den første scoringen og etter 1. periode stod det 0-1 på tavla. Men etter pausen fikk Høgstrøm en målgivende fra Pettersen og satte pucken i mål. 2. periode endte 1-0. Kampen var helt åpen da 3. periode startet. Storhamar gikk opp i 2-1-ledelse, men Moss Hockey holdt tempoet og innsatsen oppe. Kort tid før full tid var det Skrzypkowski Nilsen og Høgstrøm som spilte videre til Pettersen, og Pettersen som satte det utlignende målet.
Laget kunne notere seg både kamppoeng og keeperbytte-poeng.

Søndag var det lokaloppgjør mot Sparta i deres storstue Sparta Amfi.
Det var godt spill av begge lagene gjennom hele kampen, men det var stort sett Moss som fikk skuddene sine i mål.
Moss brukte hele laget i angrepene sine, og i løpet av 1. periode var det backen Howard som signerte de to første målene, assistert av først Høgstrøm, så Berg og Skrzypkowski Nilsen. Moss ledet 2-0 til første pause.
2. periode begynte der 1. periode sluttet, med et mosselag som satte pucken bak Sparta-keeper. 3-0-målet ble levert av Pettersen, godt hjulpet av Aga-Thoresen og Berg.
Så stod det etterhvert både 1-3 og 2-3 på tavla (vi var jo bortelag), og det ble en veldig spennende kamp. Sparta tok til slutt ut sin keeper, men i siste spilleminutt kunne Ask Basterås-Bøhn sette pucken i tomt mål og sendte Moss til vel fortjent og komfortabel 4-2-seier.

Det er en sann fryd å se laget spille for tiden!
Neste mulighet for å se laget i aksjon er fredag 9. mars klokken 20 hjemme i Moss Ishall. Da møter de Stjernen i det vi håper blir nok et spennende lokaloppgjør.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!