Kretslaget

God innsats i helgens kretslagsturnering

Forrige helg var det kretslagsturnering i Leanger.

Oppdatert: (26.2.2018)Det var 7 lag som var påmeldt turneringen, og innledningsvis var lagene delt i 2 puljer. Puljeplasseringen var bestemt av hvordan klubbene havnet på resultatlisten i fjor, noe som forsåvidt ble uheldig for laget for Østfold (ØIHK). De skulle møte lagene fra Oslo (OIHK), Hedmark/Oppland (H/O) og Buskerud/Telemark/Vestfold (BTV) innledningsvis.

Etter en lang fredag hvor laget hadde hadde startet dagen med busstur fra Østfold til Trondheim, stilte de til start i kamp mot H/O. Det ble en tøff kamp, og dessverre gikk laget på et surt 0-7-tap.
Dermed måtte de vinne de neste kampene mot Oslo-laget og laget fra BTV for å ha en sjanse til å gå videre til medaljesluttspill. Kampen mot BTV gikk veldig greit, ØIHK vant komfortable 12-2. Johannes stod for 3 av disse målene og hele 4 av 5 mossespillere fikk poeng denne kampen. Deretter skulle Østfold-guttene møte OIHK. For i det hele tatt å gå videre måtte ØIHK slå de stort. Treningskampen hjemme noen dager før turneringen hadde endt med 2-12-tap. Men ØIHK hadde hevet seg betraktelig siden da, og ga motstand hele kampen. De ga absolutt ikke seieren lett fra seg. OIHK måtte kjempe hele veien, men til slutt vant Oslo-laget 5-2.

Dermed var dessverre kampen om medalje over for Østfold, og det ble "B-sluttspill" for ØIHK (på HockeyLive ble dette kalt D-sluttspill).
Søndag møtte de lagene fra Akershus (AIHK) og BTV om kampen om 5. plassen. ØIHK vant komfortable 8-2 mot AIHK og 7-0 mot BTV. Men turneringsreglementet tilsa at det skulle spilles finale i dette sluttspillet. Siden også AIHK hadde slått BTV i sluttspill lørdag kveld, ble det AIHK ØIHK skulle møte noen timer senere i den endelige kampen om 5. plassen.

Dette ble dessverre en uventet tung kamp for guttene fra Østfold. Det ble Akershus som gikk først i ledelsen i 1. periode, en ledelse de økte til 2-0 i begynnelsen av 2. periode. Østfold kjempet hele veien, men fikk inn kun 1 mål i denne uvanlig målfattige kampen.

Så selv med flott innsats og mye godt spill fra Østfold-laget, noe som resulterte i 3 seire i 5 kamper og 29-16 i målforskjell før D-finalen, ble det 6. plass i denne turneringen.
Alle mosseguttene noterte seg på poenglista i turneringen og viste seg ellers fram med gode ferdigheter og innsats.

(Arkivfoto. Raivo var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.)
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!