U15

Sterk innsats i Installatøren Stjernen Cup

Gutta viste i helgen at de er i rute med høstens opptrening til sesongen. Det ble 3 seire og 1 uavgjort av totalt 5 cup-kamper.

Ved May-Helen Howard
Oppdatert: (04.9.2017)

Totalt 8 lag fordelt i 2 puljer deltok i Installatøren Stjernen Cup. Moss Hockey møtte først Sparta, så Lørenskog hvit og Storhamar i innledende runder fredag og lørdag.

For de som bare fulgte med cupen online var det svært lite av oppdateringer i kampen mot Sparta. For publikum i hallen var det likevel en spennende match. Sparta dro på seg noen utvisninger, Moss Hockey hadde ingen noteringer og kampen endte 0-0.

Lørdag møtte de først Lørenskog hvit. Dette var lenge en god og spennende kamp hvor Moss gikk i ledelsen med scoring av Jonas etter nær 8 minutter. Det sto 1-1 til pause. Lørenskog scoret først i 2.omgang, men en ny scoring av Jonas, denne gang assistert av Ask, gjorde kampen svært spennende. Dessverre rant det inn noen Lørenskog-mål på slutten, og kampen endte i tap 2-5. Det er verdt å notere seg at Moss´ eneste tap denne turneringen var mot laget som endte på 1.plass.

Kampen mot Storhamar startet knallbra. William, assistert av Kristian, sendte Moss i ledelsen allerede etter 43 sekunder. En aldri så liten Mosse-utvisning kort tid etterpå var alt som ble notert 1.periode. I 2.periode økte Moss ledelsen med scoring av Kristian, men så ble det 2-1. En siste scoring signert Jonas, assistert av Kristian og Jakob, gjorde at kampen ente med seier 3-1.

I denne cupen stilte laget med bare 1 keeper, noe som gjorde at de ikke fikk fordel av keeperpoeng. Så selv med seier og uavgjort og bare ett tap endte de på sisteplass i sin pulje. Men gutta ga ikke opp av den grunn, heller tvert om.
I sluttspillet søndag vant de først mot Lørenskog rød 1-0, scoring av William, assistert av Johannes.
Siste kamp var mot Manglerud Star. Nok en gang gikk Moss tidlig i ledelse, denne gang med Ask, assistert av Hermann. Dessverre scoret MS det neste målet og det sto 1-1 ved pause. Etter pause scoret Jonas sitt 4, mål i turneringen, noe som gjorde han til Moss´ toppscorer. Målet var assistert av William. Kampen var preget av mange Mosse-skudd på mål, men to samtidige Mosse-utvisninger helt på tampen av kampen gjorde at publikum likevel satt på nåler helt til det ble avblåst. Kampen ente med seier 2-1, noe som førte til at Moss endte på en 5.plass denne turneringen. Dette er svært bra med tanke på at de fleste andre lagene fikk keeperpoeng, men ikke Moss.

Noe som kanskje overrasket flere denne cupen var de relativt få utvisningene gutta våre pådro seg. De lå faktisk an til vinne Fairplay-pokalen ganske lenge. Men med utvisningene i den siste kampens spilleminutter trodde man at det toget gikk, og man tenkte ikke mer på det. Det viste seg imidlertid at det ble noen utvisninger i finalen og bronsefinalen, og til slutt kunne man lese på cuponline at de gratulerte Moss Hockey med FairPlay-pokalen. Gutta har vunnet flere pokaler i andre cuper, men aldri den!

De av dere som ikke kan se Høgstrøms bilder publisert på lagets egen Facebook-gruppe kan se flere bilder fra cupen her (Foto: Jon Anders Johansen.
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!