Ny styreleder i Kråkene

Øivind Eriksen har ordet

På det ekstraordinære årsmøtet på onsdag ble jeg valgt til leder i klubben og jeg vil med dette få lov til å takke for tilliten og presantere meg litt ovenfor dere i medlemsmassen.


Jeg heter som sagt Øivind Eriksen,er 55 år og fra Sarpsborg.

Bakgrunn fra min ”kariere” i idrettslivet: Ikke så mye aktivt kan man si ,men veldig mye fra sidelinja og i hjelpeapperatet som trengs for at en klubb skal gå rundt. De fleste årene har jeg vært tillitsmann i Navestad IF fotballklubb ,sportslig leder,div poster i styret (ikke leder) og lagleder.Var også med og startet BedeMarten i klubben som er deres største inntektskilde.

Når det gjelder hockey fikk jeg smaken av dette på slutten av 70 tallet og har vel siden den gang gått igjen i Sparta amfi,startet som vakt og etter hvert lagleder når min sønn Andre (som nå spiller på Kråkenes A-lag og trener U-10)begynte å spille hockey der. Så man kan trygt si at det har blitt en del dugnadstimer oppigjennom årene,men uten foreldre og dugnad går jo ikke idrettsklubber rundt sies det.Og så lenge det er moro må man jo holde på.

Min fartstid i Kråkene startet startet sesongen 2010/11 når Andre begynte å spille der og jeg viste erlig talt den gang ikke mye om klubben bortsett fra at de hadde fått en ny ishall for et par år siden.Så det ble jo noen turer bortover da for å se disse kampene i 3.divisjon og ble etter hvert med på noen borteturer og ble da kjent med disse andre ivrige hockeysjelene.Deres iver smittet over på meg og i denne sesongen ble jeg spurt om jeg kunne hjelpe til litt rundt arr.på A-kampene,dettesa jeg ja til og så like føre jul kom første opprykk.Jeg ble spurt om å ta laglederjobben for å avlaste de andre som hadde så mange jern i ilden. Ikke problem å si ja til denne ivrige gjengen da.Det samme sa jeg da jeg ble forespurt å stille til valg som klubbens leder og nå sitter jeg da her. Det skal bli moro og spennende å få lov til å jobbe med en slik gjeng.Klubben har jo satt seg mål som jeg vil være med å jobbe sammen med de om å nå. For å nå disse er vi selvfølgelig avhenigeav,både på senior og på ungdomssiden  at alle er med og drar i samme retning,det ”nøttærnte”som vi sier i Sarp viss lokomotivet er midt inne i toget og vognene drar hver sin vei. Så viss vi alle drar er bit av lasset tror jeg dette skal gå bra.

Så jeg gleder meg som sagt til å ta fatt på denne oppgaven og er det ting dere lurer på er jeg der for dere.Så ta kontakt med meg,blir så mye lettere da en viss man flyr i gangene og snakker bak ryggen på folk.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!