Oldboys

Kampreferat

En stund siden sist oppdatering, så her følger det kampreferat fra de fire siste kampene (unntatt kampen som var spilt 26.03.17).

Oppdatert: (29.3.2017)Gamle Oslo Rulators - Kråkene Broken Wings (20.02.17)

Med godt mot etter en oppløftende tabell-lesing, men med litt tynt (veldig tynt) mannskap dro Kråkene Broken Wings til Furuset arena for å møte Gamle Oslo Rullators. Der kom vi nedpå isen så det sang. Gamle Oslo (som slett ikke er gamle) brakte oss i kne nesten fra første sekund, og når vi også savner noen av våre beste spillere og det er tynt på benken, så gikk det som det måtte gå, vi fikk en smekk over lanken så det holdt. Christian i mål hadde mer enn nok å gjøre i en kamp som mye av tiden foregikk på Kråkene Broken Wings sin halvdel. Nå skal det sies, så hadde vi hadde våre gjennombrudd, men det monnet så lite mot et, denne gang, bedre lag. Evig unge (gratulerer med dagen) Kjell Norgård dro til i fra egen sone og smatt pucken i mål to ganger, men det ble med det. Christian måtte dessverre hente ut pucken sju ganger, så Rullators var ikke akkurat truet på noe tidspunkt i matchen. Vi tar lærdom av dette og stiller topp motiverte til neste kamp for å kjempe om poengene til fløyta går.

Målscorer: Kjell 2

Resultat: Gamle Oslo Rullators - Kråkene Broken Wings 7-2


Ullensaker Flyers 2 - Kråkene Broken Wings (26.02.17)

Det er på tampen av sesongen og man ser det på oppmøtet nok en gang. Vi var 10 stk. som dro på "langtur" til Jessheim for å sloss om poeng - som vi sårt trenger. I bilen oppover så ble det regnet til den store gullmedaljen, på hvor mange poeng og mål vi trengte, for målforskjell kunne bli avgjørende om kampen om andreplassen i serien i år. Vi hadde slått Flyers hjemme 6-3 tidligere i år, men de hadde seiret over Rulators, som vi hadde tapt mot, så det var tydelig at de var i "sonen". Jessheim flerbrukshall var et meget flott anlegg. Her har nok kommuner og idrettslag noe å lære når det gelder bygging av anlegg! 6 stk. Flyers møtte oss i døren, og det gav oss noe å tenke på med en gang. Og for første gang spilte vi på bane med NHL mål (smalere og kortere), noe Flyers dro stor nytte av. Kampen bølget frem og tilbake, med Flyers i bra sig. Og vi hadde noen ganger mer enn nok å forsvare oss. Når vi ikke klarer å omsette våre 100% muligheter i mål, så blir det litt tungt.
Flyers nettet to ganger før vi fikk summet oss i første periode, men vi svarte og fikk inn to mål vi også, og det lå 2-2 ganske lenge. Mye takket være Christian som fikk stokke beina sine denne kvelden. Vi fikk også skadet Michael som måtte ta telling på benken en stund før han som en ekte hockeyspiller kom på isen igjen. Men med noen litt unødvendige utvisninger og litt klabb og babb i forsvar fikk Flyers lurt pucken bak Christian til slutt og kunne gå av isen med seier.

Målscorere: Colin 1, Michael 1

Resultat: Ullensaker Flyers 2 - Kråkene Broken Wings 3-2

Akershus Cougars - Kråkene Broken Wings (06.03.17)

Med et litt redusert mannskap reiste Kråkene Broken Wings til Ski ishall for å møte Akershus Cougars, dette skulle vises seg å bli en hard nøtt å knekke. Med de på hjemmebane og samtidig en angrepsrekke som lot oss "låne "pucken nå og da, så var det bare å prøve så godt vi kunne å tette igjen bakover. Lettere sagt enn gjort, og halvtidsresultatet med 8-1 sier vel litt om hvordan det gikk. Andre periode så bare trygget Cougars inn seieren, men Christian ll sto bra bak der og slapp bare inn ett til, så noe ble da gjort rett i forsvar. Det kunne lett ha blitt tosifret. Det var ikke helt svart hos oss heller vi fikk smekket inn to goal i andre perioden, men det var nok langt frem til at Cougars følte seg presset på noen måte i andre periode.

Målscorere: Michael 2, Stian 1

Resultat: Akershus Cougars - Kråkene Broken Wings 9-3

Kråkene Broken Wings - Grüner/Hugin (19.03.17)

Så fikk vi våre 30 min i himmelen etter å ha hatt Grüner/Hugin i kne. En stund trodde vi at dette skulle gå, og det så veldig bra ut. Men hvor lenge var vi i paradis.....det gikk 10 min ut i annen periode, da var det som om G/H spillerne så på hverandre og nikket..."Vi girer opp ett hakk gutter, nå får vi spille hockey" og så gjorde de det. Etter en i deres øyne kanskje litt slapp første periode. Vi presset til tider og lagde noen gode spillemål og svarte på deres scoringer med mot-scoringer og klarte å demme greit opp for deres spill. Vi kunne faktisk gå til pause med 4-3 ledelse. Men så var det det, at en hockeykamp på vårt nivå har to perioder, og da må man holde hele veien inn.
Vi fikk låne puck i ca. 10 min før de bestemte seg, og da så man litt klasseforskjell på folk som tross alt har spilt på høyeste nivå, og sikkert nok øver litt på ting, kontra oss som ikke trener på noen ting. De nettet 5 ganger i løpet av 20 minutter, og når vi ikke får noen som helst omsetning for våre muligheter, ja da ser man…
Øvelse gjør mester, og hadde det ikke nok en gang vært en solid sisteskanse i mål, som til tross for en skøyte i hodet holdt hodet kaldt, så hadde det sett stygt ut på resultattavla. Takk til de som kom og spilte, dere tar en for laget og vi senker skuldrene og avslutter med stil mot Progress 26.03.17.

Målscorere: Kjell, Andreas, Karsten, Trygve alle ett mål hver.

Resultat: Kråkene Broken Wings - Grüner/Hugin 4-8Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!