Oldboys

Kråkene Broken Wings vs Grüner Eastenders

Søndag 12.2. tok Grüner Eastenders turen fra oslobygda til Mossetraktene, for å spille kamp mot oss.

Oppdatert: (17.2.2017)Dette er ett lag vi har spilt jevne kamper med før og som oftest har vi trukket det lengste strået, men kamper skal allikevel spilles til fløyten går for full tid.

Grüner stilte bare med åtte mann pga. skader ol., så de var litt redusert i utgangspunktet. Vi øynet en grei seier ut ifra det, og vi dro i gang ett forrykende tempo for å prøve å slite dem ut. Noen ganger kan det være bra, men ikke denne gangen.

Spillet foregikk for det meste på Grüners halvdel, men vi bør skjerpe oss når det gjelder å få pucken i mål. Det ble litt mye "ville mer enn vi klarte " de første 10 minuttene før pucken satt i nota bak keeperen deres.

Vi roet litt ned og begynte å spille hockey, og satte to mål før Grüner utlignet. Så går vi inn i en meget dårlig periode, for oss, der vi ikke er oppmerksomme nok og lar Grüner slippe inn i kampe igjen og de takker med å nette to ganger til så det står 3-3 etter første periode.

Vi fikk noen leie skader i andre omgang, både Jan Andre og Kjell måtte ta seg en "timeout" på benken, og beklagelig så får Grüner også en skadet som må forlate banen. Da ble det tynt på benken hos Grüner, og det bar andre periode preg av.

Vi spiller og spiller men får ikke pucken bak keeperen deres før langt ut i 2. periode. Til slutt klarer vi å få en to-måls ledelse, og spilleforlengelse med tre minutter etter veteranregler. Netter en gang til, og jaggu klarer ikke Grüner også å lure pucken bak Christian helt på slutten. Men vi kunne gå av is med en 6-4 seier.

Målscorere: Joachim, Bjørn, Eriks, Kjell, Stian og Jonas alle ett mål hver.

Resultat: Broken Wings - Grüner Eastenders 6-4

Print artikkel Skriv ut artikkelen
18/19 November 16:15
Bergen
Moss Hockey Elite
Billetter på Ticketco


Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Storhamar YA 12 28
2 Moss Hockey 8 21
3 Haugesund 10 15
4 Bergen 10 15
5 Astor 10 13
6 Hafrsfjord 10 12
7 Ski 10 8
8 Jutul 10 8
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!