U14

God stemning og super innsats i Asker

Sist helg spilte U14 i årets Supercup i Asker. Der fikk guttene bryne seg på et selektivt utvalg av lag fra Norge.

Oppdatert: (16.2.2017)

12 klubber var representert i Asker. Fra Østfold stilte Stjernen og Moss Hockey, men siden de ikke var plassert i samme pulje ble det intet "lokaloppgjør" denne helgen.

Moss Hockey møtte lagene Lørenskog, Frisk Asker, Storhamar, Furuset og Leangen i innledningsspillet fredag og lørdag.
Første match var mot Lørenskog, et lag vi begynner å kjenne ganske godt etter å ha spilt mot de en del ganger. Denne gangen var det Lørenskog som var det sterkeste laget, og de vant.
Kamp nr. 2 var mot Frisk Asker. Også de ga mye motstand, men våre gutter kjempet godt tilbake. Likevel ble det et knepent tap til Moss Hockey.
Lørdag hadde imidlertid U14 fått nok av tap.
Kampen mot Storhamar ble litt av en triller. Moss Hockey lå under ved pause, men kom knallsterkt tilbake og sto igjen som kampens vinner.
De to siste kampene på lørdag var også gode, men svært jevne, kamper og begge endte uavgjort

Det ble veldig jevnt i nedre halvdel av puljen til slutt. Selv om det var flere lag som hadde lik poengsum avgjorde lagenes målforskjell det slik at Moss Hockey endte på en 5.plass i sin gruppe.
Det gjorde at laget søndag møtte Hasle Løren til det vi trodde var en kamp om 9. og 10. plassen totalt. Dette var en kamp som Moss Hockey ledet hele veien, og den endte 3-0. Da cupen var ferdigspilt og Vålerenga stod igjen som vinner, viste tabellen at Moss Hockey hadde havnet på 5.plass.

Uansett, om det ble 5. eller 9. plass, kan guttene virkelig være stolte av seg selv. De hadde hele tiden en god stemning seg i mellom, både på og utenfor isen, spilte bedre og bedre ishockey utover cupen og er i det hele tatt en super gjeng det bare er moro å reise på tur med.

Det var mange spillere som endte med poeng denne cupen, men det er ikke bare scoring og assist som gjør at U14 vinner kamper.
Lagets gode, sterke forsvarsrekker og solide keepere gjør en like viktig jobb med å hindre motstanderne i få inn sine mål. Målt i tall kommer nok ikke denne innsatsen ordentlig fram før det begynner å registreres +/-poeng i høyere aldersklasser. 

Poengfordeling for denne cupen:
Kristian: 6 mål, 2 assist
Johannes: 1 mål
Ask: 1 assist
Mats: 2 mål, 1 assist
Oliver: 4 mål, 2 assist
William: 1 mål, 3 assist
Kasper: 1 assist
Helge: 1 assist
Jakob: 2 mål
Robert: 1 mål
Raivo: 1 assist

Noah: ca. 83 i redningsprosent
Viktor: ca. 86 i redningsprosent
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!