Referat 25. februar

Gjøvik - Kråkene 6-8

Seier på Gjøvik


Lørdag dro vi til Gjøvik for å møte Gjøvik i Fjellhallen,med kun 12 utespillere.Dette grunnet en del forfall p.g.a jobb,skader og karantener. Men guttene gjorde en kjempekamp og når hornet gikk etter 3x20 minutter stod det 6-8 på kuben og vi kunne ta med oss 2 fullt fortjente poeng til Moss.

Som sagt en tynn stall betydde mye spiletid på de som var med og de gjorde jobben sin til det fulle selv med litt feilskjær innimellom. Vi tok ledelsen ved Thomas Mathisen etter 4 minutter etter pass.fra Morgan Beg,men Gjøvik scora like etterpå hvor vi ikke var helt bestemte.Noen minutter senere fikk vi 2 kjappe utvisninger imot oss som vi klarte,men da vi ble fulltallige slapp vi ned litt og Gjøvik scora.Så 2 minutter før pausehvilen gjorde vi et forferdelig bytte og omtrent alle våre spillere byttet samtidig og dette utnyttet Gjøvik til 3-1.Så bare 5 sekunder før pausehvilen fikk vi en viktig redusering,Andre Bøen Eriksen scora etter pass fra Thomas Mathisen/Arild Syversen dette kom i powerplay og det stod da 3-2 til pause.

Andre periode endte 2-2,vi utliknet først på et skudd i vinkelen fra Niklas Juntti ,men dessverre igjen slipper vi inn et mål like etter vi har scoret.Da hadde vi faktisk styrt spillet en lang stund.Etter dette er vi litt på hæla en stund og Gjøvik øker til 5-3 etter at vi ikke hadde klart å få pucken ut av egen sone.Men igjen kommer vi tilbake og reduserer til 5-4,dette målet var vel kveldens peneste.Klikk klakk i powerplay og Andre Bøen Eriksen scorer sitt andre etter pass fra Arild Syversen og Alf Marklund Olsen.Dermed 5-4 etter to perioder.

Så starter 3.periode og denne vil jeg si er årsbeste fra vår side og vi rett og slett kjører over Gjøvik og vinner den 4-1. 5-5 ved Arild Syversen pass.Alf Marklund Olsen,deretter Andre Bøen Eriksen sitt tredje for kvelden i powerplay igjen etter pass fra Alf Marklund Olsen og Fredrik Hansen.Deretter 5-7 ved Thomas Mathisen som alene med keeper ikke gjør noen feil.Så avslutter Edwin Dyrød våre scoringer for kvelden etter nok en passning fra Alf Marklund Olsen. Gjøvik får et ”trøstemål” og dermed ender kampen 6-8 og 3 poeng med i bussen hjem til Moss. En busstur som gikk kjempefint,selv om pizzan vi fikk var litt flat eller Alex?

Nå er det spillefri neste helg før det er dobbeltkamp hjemme i Labb og Linehallen mot Forus/Sandnes.Deretter avsluttes sesongen med bortekamp i Oslo mot Grüner onsdagen etterpå.

Helgen 17-18 mars avholder Kråkene i tryout i ishallen med tanke på neste sesong,her er det sendt ut info og etter opplysningene vi har fått er det flere som har meldt sin intresse for denne. Mer info om denne ligger ute på klubbens hjemmesider www.kraakene.no.

Les mer i Moss Avis
http://www.moss-avis.no/sport/heroisk-innsats-av-krakene-1.6840382


Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!