Oldboys

Grüner/Hugin vs Kråkene Broken Wings

Det å spille i mot serieleder er alltid tøft og vi reiste inn til Oslobygda med det i hodet at det kom til å bli en meget tøff kamp om poengene denne gangen.

Oppdatert: (06.2.2017)

Grüner/Hugin åpnet i ett forrykende tempo og gav oss mer enn nok å gjøre i forsvar, men vi holdt nullen og klarte å ri av deres forsøk på scoring i starten. Vår beste mann (nok en gang Christian Lensberg) i mål sto som en vegg, og tok til deres fortvilelse alle forsøk på å sette pucken i mål. Vi fikk våre kontringsmuligheter og var farlig frempå når vi hadde fått ristet av oss det verste sjokket, men uheldigvis så klarte Grüner/Hugin etter en periode med meget hardt press å lure pucken bak Christian.

Vår debutant på Broken Wings Bjørn Hoff var med for første gang og gjorde som en hockeyspiller skal, han scoret etter et bra angrep og det var plutselig 1-1. Rett etterpå var det en liten misforståelse i Grüner/Hugins forsvar, Karsten Søbye satt pucken i mål og vi gikk til pause med 2-1 i sekken.

Vi hadde ett håp om uavgjort der og da, men Grüner/Hugin ville det annerledes. I 2 periode klarte de å omsette sine muligheter i mål, og vi klarer ikke helt å følge opp det gode spillet vi hadde i 1 periode og blir litt på "hæla" i alle faser av spiller, selv om vi også hadde våre muligheter.

Christian måtte beklagelig plukke fire til ut av nettet og Grüner/Hugin kunne hale seieren i land med 5-2 som sluttresultat.

Målscorere for Broken Wings Bjørn Hoff 1, Karsten Søbye 1

Resultat Grüner/Hugin-Broken Wings 5-2Print artikkel Skriv ut artikkelen
16. - 17. Desember
Astor
 Moss Hockey Elite 
Billetter på Ticketco


Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Storhamar YA 14 34
2 Moss Hockey 14 33
3 Bergen 14 24
4 Haugesund 14 20
5 Hafrsfjord 14 18
6 Astor 14 17
7 Ski 13 11
8 Jutul 13 8
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!