Oldboys tråkker til

I disse tider, der det går litt stang ut for A-laget, så kan det være litt hyggelig lesning å se på tabelltoppen i 3 div. Menn Veteranserien. Broken Wings (oldboys i IL Kråkene Moss Hockey) innehar 2. plass på toppen av tabellen etter fire kamper spilt, og vi har en solid målforskjell å slå i bordet med.

Oppdatert: (28.11.2016)Nå skal man ikke selge skinnet før bjørnen er skutt, men det lover bra for sesongen.

Det har kommet en del nye spillere på laget og det er meget positivt, tatt i betrakting at oppstarten i høst var heller laber. Kan trygt si at litt lite oppslutning på treningene gav oss en støkk før seriestart, men heldigvis så klarte vi å få bedre oppslutning på treningene og nå går ting bare bedre.

Hvordan har da de siste kampene gått for Broken Wings

3.11. Jar Oldtimers – Broken Wings: 1-6


13.11 Broken Wings-Skedsmo Old Mustangs: 14-2

I den andre kampen i veteranserien så hadde vi Skedsmo Old Mustangs på besøk og det ble ett målkalas uten like. Broken Wings gikk rett i føringen og var best i alle spillets faser. Skedsmo var med litt i begynnelsen, men så var det vel bare ett lag på isen og seierssifrene sier vel sitt om det. Skedsmo ble utklasset i en kamp der mange melde seg på scoringslista.

Dog måtte Christian plukke 2 stk ut av nota så Broken Wings har litt å gå på i forsvar enda, men med 14-2 seier så var Broken Wings aldri truet.

Målscorere for Broken Wings: Kjell 4, Trygve 3, Colin, Karsten og Andreas 2 hver og Stian 1


15.11 Grüner Eastenders - Broken Wings: 2-7

Så var det duket for den kampen vi hater/elsker, mot Grüner Eastenders i Grünerhallen. Laget som ofte spiller på kanten av det lovlige og gjerne litt til.

Vi gikk hardt ut i starten, men som vanlig mot Grüner, så ble det ingen stor kamp sett med våre øyne. Vi jobbet og slet hele tiden og fikk liksom ikke samspillet helt til å fungere. Mye av spillet ble derfor preget av solospill, forsvaret og løper-rekka fikk liksom ikke helt kontakt. Likevel så jobbet vi jevnt og trutt og hadde minst tid i "Isboksen". Vi scoret faktisk med bare 4 (undertall) på isen i ett tilfelle! En felles, tung, jobbseier ble det uansett der vi kunne dra hjem med seieren i lomma. Har dessverre ikke fått hvem som scoret i kampen enda.

I skrivende stund er oppgjøret mellom Grüner Eastenders og Broken Wings ikke registrert på hockey.no.

27.11 Broken Wings-Gamle Oslo Rullators: 6-4

Så var det dags for en ny hjemmekamp og vi hadde en liten sommerfugl i magen, for nå begynte vi på de lagene som vi antar er like gode som oss, og utfallet av kampene er i det blå.

Gamle Oslo har hatt ett skifte av spillere, og rullatorer så vi ikke mye av utpå isen. Det hadde ikke gått mer enn 30 sekunder før pucken fant veien bak Christian og vi fikk en solid kalddusj.

Men så var det med ikke å gi opp da.

Vi fikk utlignet rett etterpå og vi var med i kampen igjen. Kampen bølget litt frem og tilbake en stund før vi klarte å få hull på byllen og begynte å score. Vi klarer å holde ledelsen gjennom hele kampen, men detter litt ned på slutten av andre omgang og da får de noen scoringer. I tilleggstiden (5 min) så velger vi en taktisk, topper to rekker for å holde ledelsen. Dette viste seg å være full klaff og vi kunne fortjent gå av isen med seier.

Målscorere for Broken Wings: Karsten 3, Kjell, Jonas og Michael 1 hver.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!