U13

Fikk litt juling i Kaffedoppet

For hockeyspillere er det slett ikke uvanlig med tidlige morgener i helgene. Denne lørdagen var U13 på is og klar til kamp klokken 08.00 i Strømstad. Fire kamper for Kråkene stod på oppsettet i Kaffedoppet, som turneringen heter, og det gikk slag i slag hele dagen.

Ved May-Helen Howard
Oppdatert: (07.3.2016)

I den første kampen møtte vi et knallsterkt Lions-lag, som også var verter for cupen. Dette er et lag som vi både har vunnet og tapt imot tidligere i sesongen, men denne gangen var motstanden for sterk.
Den neste kampen gikk bedre for Kråkene og mye godt spill ble belønnet med seier.
Deretter fulgte en kamp med absolutt mange sjanser for laget. Marginene var dessverre ikke på Kråkenes side og motstanderne vant.
Den siste kampen tapte vi.
Men som en av trenerne en gang sa; "Vi vet vi kommer til å få juling når vi spiller turneringer i Sverige".

Kaffedoppet var en turnering med flyvebytt, høyt tempo og mye løping på skøyter. Dette sitter godt i bena på spillerne, noe som søndagens hjemmekamp mot Holmen kunne bære preg av.
Spillet gikk ikke like fort som dagen før, men halvveis ute i 1.periode fikk Kråkene inn det første målet. Laget beholdt en mer eller mindre knapp ledelse helt fram mot slutten kampen. Da kom den ene Kråke-scoringen etter den andre fra flere spillere, og den siste hjemmekampen endte med en solid seier. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16. - 17. Desember
Astor
 Moss Hockey Elite 
Billetter på Ticketco


Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Storhamar YA 14 34
2 Moss Hockey 14 33
3 Bergen 14 24
4 Haugesund 14 20
5 Hafrsfjord 14 18
6 Astor 14 17
7 Ski 13 11
8 Jutul 13 8
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!