U16

Breddeidrett, mangfold - idrettsglede

I snart åtte år har et av klubbens lag holdt sammen -  noen spillere har kommet, noen spillere har gått, men de fleste har vært med hele veien. Trenere som gjorde sitt beste, trener som gjør sitt beste, og trenere som gikk før de fikk gitt sitt beste. Spillere med få forbilder i egen klubb. Det er langt mellom high-fives fordi laget gikk seirende av banen.

Dette er IL Kråkenes U16.


Ved May-Helen Howard
Oppdatert: (16.2.2016)Idretten skal gi sunne holdninger til barna, det skal gi verdier, mestringsfølelse, opplevelser og glede.

Det er samspill på isen, det er samspill mellom trenere og spillere, et tilbud spillerne trives med og vil fortsette å være en del av. Daglig jobbes med respekt for andre mennesker, meningene de har, prestasjonene de viser og hva de evner å få til. Ikke unikt for U16 laget for øvrig.

For ett år siden dro U16 laget for å delta på Riga Cup. Dette var en opplevelse, det var mye hockey og det var variert hockey. Laget kom heller ikke på siste plass, og gleden – ikke minst overraskelsen over det var stor. Det har også vært turer innad i Norge, og dette er minner og opplevelser spillerne vil ta med seg videre. Resultatet fra kampene er kanskje glemt, men opplevelsen sitter igjen.

Gleden over å lykkes med et vanskelig skudd, få inn en skikkelig takling, score et mål eller flere. I denne sesongen har kampene alle endt med tap.

Allikevel kommer en liten kjerne alltid på trening, allikevel sitter latteren løst i garderoben, allikevel reiser laget til neste bortekamp. Dette er idrettsglede.

Dette er de som forhåpentligvis kommer tilbake til klubben som ressurspersoner (trener, dommer) eller om en del år, som forelder med egne små på skøyte- og hockeyskolen.

Neste gang du er i hallen og laget spiller kamp, så vil laget (spillere, trener og støtteapparat) helt sikkert sette pris på kraftige heiarop – til de som ikke gir opp, til de som bidrar på dugnader for A-laget og klubben. De har absolutt fortjent det!

Lagets siste hjemmekamper denne sesongen:

  • Lørdag 27.2 kl 1915 hjemme mot Astor.
  • Søndag 28.2 kl 1200 hjemme mot Astor.
  • Lørdag 12.3 kl 1700 hjemme mot Lillehammer
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!