2015

God Jul!

Styret ønsker å sende ut en stor takk til alle medlemmer og spillerne for en utrolig fin innsats og en spennende periode som har vært i 2015.

Ved Julie Berg
Oppdatert: (20.12.2015)

 

 

  

Det har skjedd mye siden september og vi ønsker å trekke frem noen elementer som vi synes fortjener ekstra oppmerksomhet:

 

  • Vi ønsker å rette en stor takk til alle trenere, laglederne og støtteapparat, sesongen så langt har satt Kråkene på kartet fra U8 til U16. Barna har spilt utrolig mye bra hockey og vi har visst oss frem gjennom turneringer og kamper rundt omkring både i Norge og i Sverige.

 

  • Kråkene tilbyr en helt fantastisk trenings pakke til bredde og det har vært mange som har tatt det i bruk, noe som gjør at nivået på spillerne øker kontinuerlig samtidig som vi opplever økende motivasjon og glede, vi håper at flest mulig vil fortsetter å komme på ekstra treninger etter jul

 

  • Skøyte og hockey skolen er godt i gang og det har vært stor oppmøte, til og med julenissen har vært på isen! Vi utfordrer alle til å dele informasjon om S&H skolen med venner og andre på Facebook. S&H skolen er vår viktigste rekrutteringskanal og det er viktig at vi tiltrekker så mange som mulig. Styret vil legge mer vekt på S&H skolen fremover og jobbe nå for å opprette en gruppe som skal jobbe målrettet med dette. Vi takker også Ole Petter for hans støtte og engasjement

 

  • A laget har virkelig vist seg frem i 1. divisjon med flere seier, til og med seier mot Comet i desember som var en stor milepæl for klubben. Vi ønsker å takke Arild, støtteapparat og alle spillerne for en så langt spennende sesong. Vi gleder oss til å se hvordan sesongen vil utvikler seg etter jul.

 

  • Det er mange som bidrar frivillig på mange områder. Vi ønsker også å trekke frem den imponerende jobb som Marie og Karsten gjør rundt driften av kiosken og flere andre oppgaver som de tar seg av. Vi takker spesielt Marie for hennes stor investering i kiosken som har krevd mange timer over mange år. Kiosken er knyttepunkt i klubben og har blitt sentralt både for klubbens økonomi men ikke minst det sosiale. Marie har nå bestemt seg for å sende stafett pinnen videre etter denne sesong og styret takker Marie for hennes utrolig innsats over flere år! Styret vil jobbe videre med en ordning for neste sesong.

 

  • Vi ønsker å takke Knut Erik Hauslo for hans engasjement og innsats som styrets leder. Knut Erik har vært sentralt i å bygge klubben videre de siste årene mens han var styrets leder. Hans engasjement har vært sentralt i klubbens utvikling og vi setter stor pris på den jobben han har gjort.

 

  • Alle medlemmer bidrar med noe, om det er å ta på seg en rolle rundt et lag, jobbe i kiosken, stille på klubbdugnad, lagdugnad, hjelpe til rundt a-lags kamper, det er helt fantastisk å se at vi har så mange som trives rundt klubben og er villig til å investere tid og krefter for å bygge klubben videre. Tusen takk til alle sammen!

 

Til slutt ønsker styret å sende en stor julehilsen til alle, vi ønsker alle en vidunderlig jul, og vi gleder oss til å komme tilbake utvilt og klar for kamp i januar!

 Med vennlig hilsen

 Ove Bergsvenstuen
Konst.lederPrint artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!