U13-serien

Tre kamper på tre dager

Fredag kveld dro Kråkene til Oslo og møtte Hasle/Løren på deres hjemmebane. Søndag kom laget fra Holmen Hockey og spilte to kamper i Moss Ishall.

Ved May-Helen Howard
Oppdatert: (30.11.2015)

Fredag dro et mannskap på 2 keepere og 11 utespillere til Oslo for sesongens andre kamp mot Hasle/Løren. Kråkene tok først ledelsen, men så ble det utligning før Hasle/Løren tok ledelsen i det som var en jevn og tett kamp. Dessverre tok kreftene på utespillerne slutt før kampen var ferdig, og det endte med et knepent tap for Kråkene denne gangen.

Søndag hadde Kråkene ristet fredagens tap av seg og var klar for fight mot Holmen på hjemmebane i det som var sesongens syvende og åttende kamp. 
Det var to forholdsvis like kamper mellom to gode lag.
I det første oppgjøret scoret Holmen først ganske tidlig i første periode, men Kråkene lot de ikke ha ledelsen lenge før de utlignet. Så scoret Holmen igjen, og nok en gang utlignet Kråkene. Etterhvert gikk Kråkene opp i ledelsen og de beholdt en etterhvert så komfortabel ledelse resten av kampen.
I det andre oppgjøret var det målløst langt inn i første periode, men så løsnet det for begge lagene. Også denne gangen fikk Kråkene en god ledelse og de kunne igjen gå seirende av isen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
7/8. Oktober
Moss Hockey Elite 
Astor
Lør 17/Søn 14Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Astor 0 0
2 Bergen Hockey 0 0
3 Hafrsfjord 0 0
4 Haugesund 0 0
5 Moss Hockey 0 0
6 Jutul 0 0
7 Ski 0 0
8 Storhamar 0 0
Se fullstendig tabell her