Fantastisk Hockeycamp

Høstferien 2015 arrangerte Kråkene sin aller første hockeycamp for de yngre spillerne. A huge thank you to Nelson Burton who came all the way from Maryland USA to inspire our young players!

Ved Julie Berg
Oppdatert: (04.10.2015)

Til nå har våre unge håp vært forvist til andre større klubber for å få delta på hockeycamper i ferier. Denne høstferien bestemte vi oss for å gjøre noe med dette og arrangere vår egen camp på egen is. For å sikre oss at dette skulle bli en suksess fikk vi med oss Nelson Burton som hovedtrener på campen.  Nelson er en kjent ishockeytrener for barn og unge og driver sin egen organisasjon Nelson Hockey i Maryland, USA. I tillegg til å være hockeytrener har Nelson hatt en lang karriere som profesjonell ishockeyspiller, blant annet i NHL-laget Washington Capitals.  

 

Kråkene ble kjent med Nelson da spillere og foreldre på det laget som nå er U13 besøkte hans arena i vinterferien. Vi ble tatt så godt imot og ble så imponert over det vi møtte der borte at det var stor glede da Nelson sa ja til å hjelpe oss med å gjennomføre camp i Moss.

Kråkespillerne har hatt en uke med mye tid på is og med annet innhold i tiden utenfor istiden. De ble drillet i nye øvelser og store og små fikk anledning til å lære nye ting. Instruksjonen foregikk på engelsk og skal vi tro ungene var dette ikke noe problem overhodet. Nelson fikk gjennom uka assistanse av vår egen hovedtrener Arild Syversen og øvrige trenere på de ulike lagene.

 

Treningene var preget av ros og godt humør, samtidig som spillerne ga alt gjennom uka. Det var mange uvanlig støle småkråker som stilte forventningsfulle og med store smil til trening hver morgen. Da campen var ferdig og det skulle tas bilde av alle ungene og bidragsytere var det vanskelig å få spillerne av isen ettersom ungene svermet rundt Nelson for å klemme og holde rundt han, noe som gir et godt bilde på hvilke relasjoner han skapte til våre unge håpefulle.

 

Vi har hatt en uke fylt av spilleglede, mye hard jobbing og læring i godt selskap. Kråkene har all grunn til å flakse med vingene og være stolte av hva de har fått til, så får vi håpe og tro at det kan arrangeres nye vellykkede camper i Moss ishall også i tiden fremover.
 Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!