U13 på Powerade-cup

Sommeren har omsider kommet til Moss. Det er stadig badetemperaturer og strendene har endelig fått det besøket de fortjener. For Moss Hockey Kråkene spiller det imidlertid ingen rolle hva slags vær byen for øvrig mesker seg med, sesongen er endelig i gang. Isen i vår egen ishall var ferdig torsdag ettermiddag etter iherdig innsats fra noen is- og ildsjeler, og gutta på det som nå er U13 kastet seg utpå. Allerede søndag stilte de til sesongens første turnering, Powerade-cup i Lørenskog, etter kun tre dager på egen is.

Ved Kjetil Haagensen
Oppdatert: (15.9.2015)Sommeren har omsider kommet til Moss. Det er stadig badetemperaturer og strendene har endelig fått det besøket de fortjener. For Moss Hockey Kråkene spiller det imidlertid ingen rolle hva slags vær byen for øvrig mesker seg med, sesongen er endelig i gang. Isen i vår egen ishall var ferdig torsdag ettermiddag etter iherdig innsats fra noen is- og ildsjeler, og gutta på det som nå er U13 kastet seg utpå. Allerede søndag stilte de til sesongens første turnering, Powerade-cup i Lørenskog, etter kun tre dager på egen is.

Denne turneringen var en tøff åpning med lag som Kråkene sjelden spiller mot. Imens resten av Moss gned søvnen ut av øynene før de dro på stranda søndag morgen, sto guttene klare på is for å spille mot Vålerenga. Kampens utvikling kunne tyde på at Vålerenga hadde stått opp litt tidligere enn våre egne gutter, og det ble en brå oppvåkning for Kråkene. Vålerenga har utvilsomt et av de bedre lagene i aldersklassen og ble et nummer for store men det var heldigvis mange kamper igjen.

Etter en pause med innlagt lunsj reiste Kråkene seg mot Lillehammer og viste at det bor hockey-ferdigheter nord i Østfold også. Den neste kampen var mot Skedsmo og på tross av en svært jevn skuddstatistikk gikk det dessverre ikke vår vei.

I turneringens siste kamp skulle Kråkene møte det sterke hjemmelaget Lørenskog. Begge lag hadde vært i ishallen lenger enn en alminnelig norsk arbeidsdag og det var om å gjøre å mobilisere krefter. Kråkene kom godt i gang og fikk raskt et forsprang. Lørenskog lot seg ikke knekke og arbeidet seg tilbake i kampen. Lagene sto godt til hverandre og de spilte en god siste kamp som til slutt endte uavgjort.

Med den minimale tiden Kråkene hadde hatt sammen på is må resultatene sies å være respektable mot en håndfull gode ishockeylag. Det er lov å forvente gode resultater utover i sesongen når laget får trent sammen på egen is så tidlig som det tross alt er. Så får resten av byen nyte sommeren og sola, Kråkene blir på is til våren.


Foto av Per Høgstrøm


Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!