U15

Latvia dag 3 og 4

Dag 3
At dagene her nede går unna er ikke til å stikke under en brostein, ei heller at programmet er hektisk. En god frokost .... 

Ved Ole Moe
Oppdatert: (06.4.2015)

og på dette tidspunktet bør det vel være unødvendig å si ... alle gutta møtte presis. Og vi var klar for hviterussisk balalaika og finsk sisu. Og det var nettopp det som ble fasiten. Mot den hviterussiske motstanderen fikk vi det tøft og det tok litt tid før vi kom i gang. Vi produserte litt og stod opp litt, men i denne kampen kan vi trygt di at det var mange som sparte på sin egen folkedans og ei heller ble med på balalaika.

I dagens andre kamp var det noen fysisk sterke finner som stod for turen. Og her leverte gutta tidvis mye godt, selv om resultatet ikke var all verden å skrive hjem om. Vi ble knallhardt straffet for feil, men nok en gang gikk våre kråker fryktløst til verks.

Inn i mellom all hockey, fikk det sedvanlige påfyllet av fantastisk suppe og dertil passende helt grei pasta. Kyllingen til middag ble et høydepunkt, spesielt for Anders (som ikke hadde bestilt noe mat) og undertegnede, som fikk det servert rinkside av en latvier som hadde kledd grønn lue. Kampen rinkside ba på mange herlige finter og vi rablet ned et navn for fremtiden på blokken (MOPO3).

Kvelden ble relativ sen, men en herlig burgermiddag i regi av Karsten stod klar til alle gutta da vi ankom hotellet. Deretter bar det til køys for de fleste, mans noen utvekslet kulturarv med latviere som bare kunne russisk, og andre igjen tok en pinne for laget. Dagens skuffelse var dessverre VIF.

Gutta våre leverte igjen oppførsel som fortjener Spaciba og innsatsen kan vi heller ikke klage på.

Dag 4
Våre bønner om to seire i de siste gruppespillskampene ble ikke hørt, og vi ble dermed nødt til å stå opp til ukristelige tider. Frokost kl 09.00 høres kanskje ikke så ille ut, men når faktum var at dette var andre froksot for dagen og den første ble inntatt 4 timer tidligere, skjønner de fleste at vi har hatt det tøft. Baker du inn en kamp mot en gjeng med russere, enkelte store og sterke nok til å skremme bjør i SIbir, er det liten tvil om at morgenen var hektisk og det er helt forståelig at ikke alle var helt våkne fra starten. Legger man til at keeperen vår slet mrf dtrkk måtte kampen gå som det gikk. Vi fikk i alle fall en kamp på Volo Arena (B), en flott flott hall med tre isflater. Dagens suppe, skulle inntas i en helt ny arena. Inbox arena, som var hjemmehallen til KHL klubben Dinamo Riga, og var en skikkelig fin hall. Suppe var bortimot på høyde med det vi kan forvente av supper her borte og påstand var rett og slett helt grei den også. 2 ganger Latvia stod for tur og begge kampene ble tøffe. Først mot HS Riga, så mot laget med den fantastisk gode "lillebroren", altså keeperen til U-13 laget. Keepern til U15 laget gjorde forøvrig heller ingen feil. Og til tross for to tap til leverte gutta innsats, tæl og spill de kan være stolte av. Det var i alle fall trener teamet. For en herlig gjeng.

Foruten nevnte suppe, ble det middag i samme arena og ikke minst en herlig runde med Go-kart, etter organisering og tilrettelegging av våre gode venn Kristaps. Tusen takk for det. Kasper leverte noen herlige kræsj og Markus imponerte med gode kjøreegenskaper . og ikke minst Viktor leverte tider som fikk mange latviere til å bli missunnelige og kanskje aller viktigst ... han satt på plass trener Søbye.

Burger til kveldsmat på hotellet kl 2300 og rett opp til frokost kl 0700. Om det er litt KooKoo kan vi vel alle være enige om, men at vi skal gi nettopp KooKoo litt skikkelig KraKra tilbake er sikkert. To finske lag står for turen i dag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!