U15

Latvia Dag 1 og 2

Reisen gikk som smurt. At alle møtte presis, skal vi vel ikke skryte på oss, men så lenge de som ikke møtte presis var før tiden, er det lite å klage på. 


Ved Ole Moe
Oppdatert: (05.4.2015)

 

Å bestille adskilte plasser på flyturen for alle gutta var gull. De fleste fikk en rolig og avslappet tur til Latvia. Hotellet er fint, selv om noen gutta hadde troen på palmer, paraplydrikke, hulahula damer og svømmebasseng. Noen har nok overvurdert hotellet en smule ....Gutta fikk noen timer fri på dagen og tuslet rundt og ble kjent med gamlebyen i Riga og fikk seg litt lunsj før vi tok i mot Kristian og William og Kristaps tok med hele gjengen på Lido ... en restaurant med live musikk og mye billig og bra mat. Karsten og Fredrik fikk dessverre ikke plass og koste seg med hotellmat og vann.

Fredag er det frokost kl 9 .... let the games begin

Oppdatering dag 2:

Frokosten på hotellet var klar for oppmøte 0900. Og gutta fortsatte sin gode trend med å møte til avtalt tid. Med bacon, pannekaker, frukt og drikke, fikk hele laget en fin start på dagen. Turen gikk til PSL Arena i Riga, et drøyt "kvatter" unna. Fordelen med reise litt i Riga, er at man får ristet skikkelig løs bare ved å sitte på. Til guttas store glede, var det en liten, men velutstyrt hockeybutikk ved hallen og nødvendigheter og unødvendigheter ble hamstret i forkant av oppvarming til første kamp. Forberedelsene var bortimot optimale med andre ord.

God stemning i garderoben og gutta uttrykte push og vilje til å gi alt ... .før vi kom oss på isen. På andre siden stod en fysisk stort og sterkt lag fra Sveits (Biel). Her var det urverkspresisjon i alt de foretok seg og allerede på oppvarmingen kunne det se ut som gutta ble litt satt på plass, for når kampen blåste i gang brukte vi omtrent en periode på vise at vi ville gi dem kamp. 7-0 etter første periode. De to neste periodene hadde vi litt mer puck og ga litt mer gass i arbeid etter pucken og i duellene. 2-0 og 2-0 er det egentlig ikke så mye å si på, for dette var et skikkelig godt lag, aom kommer til å gjøre det veldig bra.

En lunch, bestående av en fantastisk suppe og en grei pasta, litt room-service mat og en middag senere, var det et helt annet lag som gikk på banen mot hjemmelaget Dinamo Riga. Vi var ikke nådigere enn å gå rett opp i ledelsen, etter mål av Kasper, assistert av William. Til tross for at Dinamo reduserte og tok ledelsen etterhvert, ga gutta alt og spilte tidvis glimrende hockey. Det var en stolt lagledelse som tok periodepraten. 2 perioden ble vi straffet av unødvendige utvisninger og vi ble litt for stillestående. I tredje perioden hevet vi oss litt igjen, men også her ville motstanderne litt mer enn oss og var litt raskere på skøyter og litt tøffere i duellene. Alt i alt leverte gutta en meget bra forestilling, hvor resultatet burde blitt litt bedre en 10-1 tap. Unødvendige utvisninger og en del personlige blundere gjorde at Riga fikk litt for god uttelling. Imponerende også med to yngste gutta, som jobber, går i dueller og viser at de passer godt inn med resten av gjengen.

Vi gleder oss til lørdagen der vi skal møte et finsk og hviterussiskPrint artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!