Konklusjon 1. divisjon

Moss Hockey vinner kalifisering på hjemmebane!

Helga 13.-15. mars sikret Moss Hockey seg ny kontrakt med 1. divisjon.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (17.3.2015)Foto: Thomas Måleng (Moss Avis)

Artikler i Moss Avis:
Moss Hockey ett skritt nærmere målet
Moss Hockey må slå Nes
Seier til Moss hockey i ubetydelig kamp


Astor - Moss Hockey   
4-5 (2-1, 2-3, 0-1)
Moss Hockey - Gjøvik
   4-5 e.s. (1-2, 0-1, 3-1, 0-0, 0-1)
Moss Hockey - Nes
6-2 (1-2, 2-0, 3-0)Topp 3 Moss Hockey:

22 Jacub Ciger   8 Poeng
68 Robin Olsen Syversen 6 Poeng
24 Alexander Strande 5 PoengAllerede etter de første to kampene virket det som mye allerede var avgjort. Nes tok en komfortabel 7-0 seier over Gjøvik, og Moss Hockey seiret 5-4 i en jevn batalje som forespeilet. Etter første dag var da begge de to 1. divisjons lagene ganske trygge på at det ikke ville bli noen endringer i divisjonene.

På dag to derimot så ble det to litt tettere oppgjør enn de fleste hadde sett for seg. Først klarer Astor å lede over Nes mye av kampen som ender 4-4 ved full tid, og det må overtid til før vi får se Nes ta med seg det siste poenget. I kamp nummer 2 tror alle at Moss Hockey skal ta en komfortabel seier før start, men også dette blir en tett kamp. Gjøvik leder igjennom det meste av kampen, og først når det står igjen 30 sekunder klarer Moss å redusere til 4-4 også i denne kampen. Her må det derimot straffekonkuranse til for å skille lagene. Moss makter ikke å sette pucken i mål, og Gjøvik klarer å ta med seg 2 poeng fra denne kampen.

Før siste dag kunne da i teorien Gjøvik som lag 2 fra 2.divisjon klare opprykk til 1. divisjon om Moss skulle tape den siste kampen mot Nes. Men de hadde statistikken mot seg da Moss bare 1 gang ga nes mer enn 1 poeng i en kamp denne sesongen. Den første kampen ble en mål-rik affære. Astor leder 5-1 etter første periode, men Gjøvik gir ikke opp av den grunn. Men Astor ligger et lite hestehode forran hele kampen og til slutt vinner de komfortable 9-5. Når Moss da entrer banen for sin siste kamp mot Nes er da egentlig resultatet uviktig, men begge lagene går likevel på banen for å gi hverandre kamp. Moss som i denne kampen lar første års spiller Per Oscar Høgstrøm og Frank Aannestad få prøve seg en del lar bare gjestene ha det morsomt i den første perioden som ender 1-2. Resten av kampen var det stort sett bare ett lag på banen og Moss vinner 6-2 til slutt.


Dermed kan Moss Hockey se fram mot en helt grei sommerferie selv om ikke målsettingen helt slo til. Siste del av sesongen tok laget seg veldig opp, og avsluttet kvalifisering med stil.

Arrangementet i Moss Ishall denne Helga i Mars kan bare sies å ha vært meget vellykket. Vi vil igjen takke alle frivillige som stilte opp og hjalp med diverse oppgaver. Uten dere kunne vi ikke få gjennomført på en slik fin måte! Vi vil også takke dommere for en flott jobb igjennom en lang helg, og forbundet for gode råd som gjør at vi kan gjennomføre arrangementet på en så god måte som mulig!


Da gjenstår det bare å takke for denne sesongen og ønske velkommen tilbake til Moss Ishall for et nytt år i 1.divisjon i norsk hockey!

IL Kråkene er fortsatt Norges 19 beste lag!!!Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!