U12

Dagbok dag 4

En ny dag på Kråkenes U12-eventyr.Etter tettpakkede dager tok vi en roligere start på dagen. Vi reiste til et kjøpesenter for å pleie de medbragte foresattes behov for sårt trengt shopping.Ved Ole Moe
Oppdatert: (18.2.2015)

Hørt at alt er større i USA? Jada, det er kjøpesentrene også. Spillavdelingen tok pusten fra ungene og hørselen fra de voksne. Det var villmarksbutikk med akvarium som ble renset av dykker, egen laser-skytebane der ishockeygutter kunne prøve seg og ikke bare klatrevegg men klatrefjell(!) inkludert utstoppede bjørner og elger, og foss på baksiden.

Til lunsj kom trenere, spillere og foreldre til et nytt lag fra Nelson Metro Maple Leafs og møtte oss, et nytt møte med hyggelige nye venner. Når Kråkene hadde handlet seg ferdig bar det videre til ishallen der vi ble invitert til hjemmelaget mat og mer sosial omgang før spillerne skulle på is.

Gutta ble utfordret av den amerikanske coachen med øvelser de aldri hadde prøvd før, og koste seg på is sammen med et lag som var på det samme nivået som seg selv.

Etter trening var det mer sosial omgang og bytte av litt gaver før vi mette og fornøyde trillet hjem til hotellet.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
7/8. Oktober
Moss Hockey Elite 
Astor
Lør 17/Søn 14Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Astor 0 0
2 Bergen Hockey 0 0
3 Hafrsfjord 0 0
4 Haugesund 0 0
5 Moss Hockey 0 0
6 Jutul 0 0
7 Ski 0 0
8 Storhamar 0 0
Se fullstendig tabell her