U12

Dagbok dag 1 og 2

Kråkene har landet!
Etter 20 timer på reisefot landet Kråkenes U12-gutter i Washington. 

Ved Ole Moe
Oppdatert: (16.2.2015)

Hockeyguttene startet første dag på sitt treningsopphold i USA med først å spise lunsj sammen med, og deretter trening med JR Freeze Hockey i det storslagne Giant Center, hjemmebanen AHL-laget Hershey Bears. Våre gutter var litt preget av nesten et døgn på reise og en seks timers tidsforskjell da de møtte et lag som var et år eldre, men de hang bra med på øvelsene. 

Etter treningen så de AHL-kamp mellom hjemmelaget Hershey Bears som topper sin divisjon, og det besøkende laget Portland Pirates. Kråkene så kampen sammen med JR Freeze Hockey som vi hadde trent med i samme arena før kampen. Under AHL-kampen ble treningen mellom Kråkene og JR Freeze annonsert på storskjerm og på høyttaler i arenaen, noe som var stor stas. I pausen mellom andre og tredje periode ble Kråkenes spiller William Berg intervjuet midt på isen sammen med en av JR Freeze Hockey-spillerne som en egen del av pauseunderholdningen. For øvrig må det sies at pauseunderholdningen (godt sponset av store selskaper) nok ikke har sett sitt sidestykke under noe hjemlig idrettsarrangement. 

Etter første dag i "Unaiten" kan vi slå fast at Kråkegutta har blitt mange opplevelser rikere og at AHL-laget Hershey Bears både vant sin kamp og fikk noen nye fans fra det lille landet Norge. 


Dag 2


Kråkenes USA-tur fortsetter og i dag har gutta gjort seg synlige i Washington DC. 

Etter en kort kjøretur inn til byen traff vi noen spillere og ledere fra Nelson Hockey, et nytt lag som vi skal trene med på mandag. Sammen med Nelson Hockey besøkte vi Smithsonian naturhistoriske museum. Her var det tid til å utforske med alt fra neandertalerskjeletter til hele skjeletter av fiskeøgler og dyr fra hele verden. 

Det var knallfint vær med skyfri himmel, 15 minusgrader og lett kuling, perfekt for museumsbesøk. 

Neste post på programmet var å forflytte oss over til museum for luft- og romfart. Her spiste vi med våre amerikanske hockey-venner og kunne deretter se utrolige utstillinger med alt som mennesker har fått til å fly, fra de aller første fly til romraketter og månelandingsfarkoster i full skala. 

Ved retur til hotellet ble det stafett i bassenget før vi avsluttet med pizza på hotellet. Washington var knallbra, og i morgen skal det spilles hockey!

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!