U9 Serieturnering i Moss ishall.

U9 mot Sparta!

Etter mange store tap mot Spartas U9 lag de siste årene, overrasket guttene med knall spill mot Sparta! Det var vår tur å arrangere siste turnering i serien denne sesongen, og hvilken fest det ble! Årsbeste!

Ved Petter Sørum
Oppdatert: (05.2.2015)Vi stilte nesten fulltallig og hadde ett par gode treningsuker bak oss. Det gav gode resultater.
Vi åpnet mot Comet.  Alle spilte veldig bra og stod på som bare det. 
Kamp nr 2 mot Sparta endte med overraskende seier mot et lag som pleier å være veldig overlegne. Vi spilte som ett hockeylag og nærmest sjokkerer Sparta. Sparta foreldrene på tribunen lurte på om hele laget deres hadde fått feber!
Alle spilte veldig bra og ofret alt i taklinger. Men mye av seieren kan vi også takke det fremragende keeperspillet til Herman,  som nærmest stod som en levende vegg i mål. Det var en fornøyelse å se på. Siste kamp mot Stjernen henger vi godt med. Tempoet er høyt, og det er mange skudd på målet vårt.

Etter kampene var det premieutdeling på isen der alle fikk velfortjente medaljer. Moss avis var også på besøk, og skrev en flott artikkel på nett- avisen.
Takk for god innsats fra alle foreldre til U9 for vel gjennomført turnering! Det er sjeldent vi ser så fulle tribuner i Moss ishall! 
( skrevet av Rikard Olaussen og Nina Bruaset)Print artikkel Skriv ut artikkelen
16. - 17. Desember
Astor
 Moss Hockey Elite 
Billetter på Ticketco


Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss Hockey 16 39
2 Storhamar 16 37
3 Bergen 16 30
4 Hafrsfjord 16 21
5 Haugesund 16 20
6 Ski 16 19
7 Astor 16 17
8 Jutul 16 9
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!