Seriekamp 1 divisjon

Comet - Moss Hockey ( 9 - 2 )

Uff...

Ved Ole Moe
Oppdatert: (24.11.2014)Foto: Terje Holm (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Bambi på isen
(4-0, 3-2, 2-0)Målscorere:
Kevin Östh
Ole Martin Brynthe

Assist:
Robin Olsen Syversen
Tomas Varga

"Mossekråkene ble et par nummer for små..." Skriver Moss Avis. Undertegnede er uenig i denne beskrivelsen av laget etter helgens kamp. Moss Hockey var ikke i nærheten av å prestere noe som helst, og ble seende ut som et middels junior lag mot Comet Halden som valset over mossingene i 3 perioder.


I første periode starter Moss Hockey ganske bra og holder følge med Comet. Men det varer bare i 2 minutter. Comet scorer sitt første etter 2.09, og derfra var det kun et lag på banen ut perioden. 3 mål klarer de å få forbi Knutsby i Moss sitt mål før det har gått 10 minutter. Så topper det seg når de får pucken servert i vår sone når VI er i powerplay og de setter det fjerde målet. Perioden ender 4-0.

I pausen mellom første og andre periode får lage klar beskjed av trener Anders Syversen hva han mener om prestasjonen i første periode. Gutta går på isen og er "noe" skjerpet. Jan Håkon Dalen får sine første minutter av året i mosseburet, men det hjelper så lite mot en Comet lag som sålangt i år har vært det beste laget i 1. divisjon på hjemmebane. Comet fortsetter spill mot ett mål og får score 2 ganger de første 10 minuttene av omgangen. Det går 30 minutter av kampen før Moss Hockey får til noe som helst. Kevin Östh får pucken servert av Robin Olsen Syversen og setter inn Moss sitt første trøstemål for kvelden. 5 minutter senere scorer comet sitt syvende mål for kvelden, og to minutter senere klarer Ole Martin Brynthe å snappe pucken i Comet sonen når vi er i undertall, og han scorer Moss sitt andre og siste "trøstemål" for kvelden. Perioden ender 3-2 og totalt 7-2.

Den siste perioden fortsetter stort sett som de to foregående periodene. Mest spill mot ett mål. Moss har til tider problemer med å spille seg ut av egen sone. Detter er Moss sin beste periode for kvelden, men Comet spiller Gintautas gjør kveldens peneste scoring som er utagbart for keeper Dalen i mosseburet. Når det står igjen 2 minutter av kampen scorer Comet sitt 9ende mål for kvelden og fastsetter resultatet til 9-2.


Robin Olsen Syversen blir kåret til banens beste i Halden ishall. Undertegnede ville gitt premien til Andre Eriksen som også gjør en god kamp hele veien inn. Men disse to sammen med et par til som hadde lyst til å spille hockey ble for lite mot et helt Comet-lag. På tross av at det ikke er Moss Hockey sitt største tap, er dette et av de flaueste tapene i år. Neste kamp er hjemme mot det samme laget førstkommende Onsdag. Da håper vi selvfølgelig på en helt annen kamp. Moss Hockey har ikke vunnet hjemme i år, men Comet er det laget som har gjort det svakest av alle på borte is sålangt i årets sesong. Men vi må på ingen måte tro at Comet ikke stiller med fullt mannskap og vil fylle Moss Ishall for å heie sitt eget lag fram. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!