1 divisjon hockey

Furuset - Moss Hockey - - (0 - 2)

For andre gang tar Moss Hockey med seg alle poengene hjem!

Ved Ole Moe
Oppdatert: (29.10.2014)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Opptur for Moss Hockey


(0-1, 0-0, 0-1)


Målscorere Moss Hockey:

Ole Martin Brynthe
Morgan Berg


Assist:

Tomas Varga
Mads PettersenMoss Hockey reiste til Furuset for å revansjere Lørdagens noe sure tap. Hele laget var veldig innstilt på å gjøre enda en god kamp på bortebane.


Moss Hockey får sjansen i powerplay allerede etter 1 minutt og 30 sekunder. Men det første overtallsspillet blir ikke noe farlig. Derimot etter 3 minutter går Moss Hockey hardt frampå. Pucken blir spilt tilbake til backen Tomas Varga som fyrer løs, og inne framfor mål står Ole Martin Brynthe som klarer å sette pucken i målet. Kampen bølger veldig fram og tilbake, men Moss Hockey er de som lager de farligste sjansene. Pucken burde ha funnet veien til nettmaskene minst et par ganger til denne perioden. Når Furuset er frampå klarer Moss å holde de bak mål og ut på sidene uten at de kommer til noen store målsjanser. Når de en sjelden gang kommer på skuddhold har Gustav Knutsby som Moss sin bakerste mann, full kontroll. Det nærmeste de kommer er et pass rett framfor mål som bare sklir igjennom og ut i vantet på den andre siden. Perioden slutter 0-1.


Den andre perioden blir en stillingskrig. Furuset vil så gjerne fram for å score, men når de er i angreps sonen presser Moss Hockey de hardt bak mål og på sidene slik at de aldri helt kommer til. Moss Hockey har også de største sjansene i den andre perioden. Ved et par anledninger spretter pucken bare centimereren utenfor mål. Begge lag pådrar seg 3*2 minutter hver seg, men i dag er det Furuset sin tur å bli straffet hardest, og pådrar seg 2*10 minutter for munnbruk. Ingen av lagene klarer å utnytte seg av overtall og 4 mot 4 spill, så perioden ender 0-0.


Den tredje perioden har knapt startet når en Furuset spiller klarer å komme alene igjennom på siden og smeller pucken i stolpen. Moss Hockey virker småslitne, men samtlige biter "tenna" sammen og gir det de har igjen å gi. Furusett valser over Moss Hockey og kommer til en rekke store målsjanser, men Mossekeeper Knutsby har bestemt seg for å lukke butikken for godt og tar alt som kommer mot han. Når det står igjen litt mer enn 2 minutter er Andre Eriksen uheldig å spiller pucken over vantet og pådrar seg en utvisning. Furuset tar da ut keeperen for å spille 6 mot 4. Etter 30 sekunder er Morgan Berg våken og stopper et pass som gjør at han kan gå alene mot åpent mål. Han setter pucken godt inn i nettet og fastsetter sluttresultatet til 0-2.Gutta spiller en god kamp i dag. De har ganske mye å gå på framover på banen. De var ikke i nærheten av å spille den beste offensive kampen i år, men da er det veldig betryggende at vi er gode bakover. Banens beste er i dag uten tvil Gustav Knutsby som hadde stengt butikken allerede før Furuset hadde stilt seg i kø! 

Neste kamp er lørdag, hjemme mot Narvik. Vi møter det samme laget igjen på søndag. Gutta har veldig lyst på de første poengene på hjemmebane og går for 2 seiere for å ta et stort steg opp mot midten av tabellen som er målet for årets sesong!
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!