1. divisjon Hockey

Moss Hockey - Furuset (4-5)

Nok en gang spiller Moss Hockey en god kamp, men ikke god nok... (Trykk på bildet)

Ved Ole Moe
Oppdatert: (26.10.2014)Foto: Magnus Johannessen (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Knepent tap for Moss


(2-2, 1-2, 1-1)


Målscorere Moss Hockey:

Tomas Varga
Mads Pettersen
Niklas Olsen Syversen
Emil Foyn

Assist:

Fredrik Hörnblad (2)
Ole Martin Brynthe (2)
Anton Melin
Martin Lundström (2)
Henrik SteenNok en gang spiller Moss Hockey en god kamp, men det siste lille for å avgjøre i vår egen favør mangler. Dermed må vi vente enda litt med å kunne ta en seier på egen is.


(2-2) Den første perioden holder et høyt tempo, og begge lag er med. Furuset er først ute med å sette pucken i mål etter snaue 2 minutter, men det tar bare to minutter før Moss Hockey utligner. Når det har gått 10 minutter tar Moss Hockey ledelsen når Mads Pettersen scorer sin første for året. Bare halvannet minutt senere pådrar Niklas Olsen Syversen seg en utvisning, og bare kort tid etterpå må Martin Lundström følge han i utvisningsboksen. spill 3 mot 5 blir for mye for Kråkene som må se at Furuset utligner og perioden ender 2-2.

(1-2) Den andre perioden er 3 minutter gammel når Niklas Olsen Syversen klarer å øke ledensen til Moss Hockey igjen. Etter 10 minutter klarer dog Furuset igjen å utligne, og bare 3 minutter senere går de opp i ledelsen 3-4. Mer skjer ikke i denne perioden.

(1-1) Den tredje perioden har knapt startet når Emil Foyn scorer Moss sitt fjerde mål for kvelden og det står 4-4 på tavla. Så etter 5 minutter går det helt i svart for dommerne som plutselig på 5 minutter klarer å tredoble antall utvisningsminutter i en kamp som fram til da har vært relativt pent spilt av begge lag. Helt ut av det blå utleveres unødvendig utvisninger til begge lag, og Moss Hockey får 2 spillere med 10 minutter for usportslig opptreden som undertegnede fortsatt ikke helt kan se noen grunn til. Når det da står 52 minutter på klokka spiller Moss Hockey med en mann mindre på isen, og Furuset benytter seg av det og tar ledelsen enda en gang. De siste 8 minuttene jager Moss Hockey etter utligning, og har igjen stolpeskudd og skudd som stryker rett utenfor. Selv med keeper ute av banen det snaue siste minuttet klarer ikke mossingene å gjøre mer for å pynte på resultatet. Kampen ender 4-5 og poengene blir med Furuset hjem.


Kampen er veldig fin å se fra sidelinjen selv om Moss Hockey taper. Begge lag spiller ganske jevnt, og en poengdeling hadde vært mer rettferdig. Men dommere kommer igjen i fokus i den siste perioden. Selv tenkte jeg etter 2 perioder at dommerne gjorde en veldig god jobb, så overraskelsen var stor når 3 periode pågikk. Banens beste mossing ble i dag kåret til Lenni Hjemgård som står på hele kampen. Det var dog flere spillere som spilte like bra denne kampen, så den kunne blitt utdelt til flere. 

Neste kamp er da førstkommende Onsdag mot det samme laget, og da er det vår tur å ta med poengene hjem til Moss!

Print artikkel Skriv ut artikkelen
13/14 Januar
Haugesund
 Moss Hockey Elite
Billetter på Ticketco

Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss Hockey 20 51
2 Storhamar 16 37
3 Bergen 18 36
4 Hafrsfjord 16 21
5 Haugesund 18 20
6 Ski 18 19
7 Astor 16 17
8 Jutul 16 9
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!