Seriekamp 1. divisjon

Moss Hockey - Nes ( 2 - 4 )

Selv med en god start mot overkommelig motstand blir midtperiode et mareritt som ødelegger kvelden.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (23.10.2014)Foto: Magnus Johannessen (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Stang ut for Kråkene

 

(0-0, 0-3, 2-1)Målscorere Moss Hockey:

Emil Foyn
Thomas Mathisen

Assist:

Robin Olsen Syversen
Martin Lundström
Henrik SteenVi slo Nes på målstreken når vi var på besøk lørdag, men maktet ikke å repetere det samme på hjemmebane. De første poengene på hjemmebane må derfor vente.


Den første perioden holder begge lag et høyt tempo, men Moss Hockey vinner skudd statistikken og er det laget som er nærmest å score. Men ingen av lagene klarer å få lurt pucken i mål, og perioden ender 0-0.

Den andre perioden skal bli helt i andre enden av skalaen. Perioden starter med at Lenni Hjemgård får en noe billig utvisning da en Nes spiller havner på isen. Bare 22 sekunder senere sitter den første pucken i mål. Så braker det løs. 2 minutter senere klarer Nes spillerne å miste hodet fullstendig. En 2 minutters utvisning ender opp med at 2 spillere får 10 minutter for usportslig opptreden i tillegg, og en av de blir sendt i dusjen som på veien ut får enda en 10 minutter for dårlig oppførsel. Moss får ikke lov å spille mer enn 50 sekunder i overtall før en Nes spiller igjen er frampå med ulovligheter, og Moss får sjansen 5 mot 3. Så går det bare 40 sekunder til, og det begynner å bli trangt i utvisnings boksen til Nes. 4. mann blir sendt i boksen og Moss får enda mer tid 5 mot 3. Men til ingen nytte. Når Nes igjen er 5 mann på isen går det bare 2 minutter før de øker ledelsen. Så to minutter senere får Moss Hockey periodens andre utvisning mot seg, og Nes fastsetter periode resultatet til 0-3.

Tredje periode har knapt blitt et minutt gammel når Nes igjen pådrar seg en utvisning. Denne gangen, med 5 mot 4, klarer Emil Foyn å score Moss sitt første mål. Men dessverre går det bare et minutt før Nes pynter på resultatet igjen. Moss Hockey vil mye i den siste perioden, men det står alt for mye i veien for at pucken skal gå i mål. Flere stolpeskudd og skudd over mål fra kloss hold er så nære Moss kommer før Thomas Mathisen scorer sitt første mål etter comebacket. Det står da 2-4 som også blir sluttresultatet.


Igjen har Moss Hockey en helsvart periode som ødelegger for kampen. Det er også enda mer irriterende å se på når man vet at Nes pådrar seg hele 36 utvisnings minutter (hvor vi får spille nesten 2 minutter med 5 mot 3) uten at man klarer å utnytte seg av muligheten. Det er da veldig liten trøst å finne når vi også tapte,  for det laget som fortsatt etter seieren mot Moss, ligger helt sist på bortestatistikken. Nå får vi bare se fram mot neste hjemmekamp som er førstkommende lørdag mot Furuset.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!