Seriekamp 1.divisjon

Nes - Moss Hockey ( 6-7 )

ENDELIG kunne Moss Hockey juble, og 3 poeng ble med hjem til Moss!

Ved Ole Moe
Oppdatert: (19.10.2014)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Sesongens første seier


(1-5, 3-0, 2-2)


Målscorere Moss Hockey:

Robin Olsen Syversen (2)
Ole Martin Brynthe (3)
Henrik Steen (2)

Assist:

Emil Foyn (2)
Ole Martin Brynthe
Anton Melin
Robin Olsen Syversen (4)
Andre Bøen Eriksen
Lenni Hjemgård
Martin LundströmMoss Hockey hadde byttet ut sikringen som gikk under onsdagens hjemmekamp før avreise til Nes Lørdag. Spillerne har hatt møte og blitt enige om noen interne endringer for å øke fokus på samhold og kvalitet i det de driver med.


Den første perioden har knapt begynt før Nes pådrar seg en 2 minutters utvisning, hvor den samme spilleren samtidig får 10 minutter ekstra i boksen for munnbruk. Det utnytter Moss Hockey seg av, og allerede etter 46 sekunder sitter pucken i mål. Robin Olsen Syversen får æren av å åpne målfesten. De neste 10 minuttene blir veldig preget av at et av lagene hele tiden har en spiller i utvisningsboksen, men først etter at det har gått 12 minutter klarer Moss Hockey å øke ledelsen til 0-2 ved Ole Martin Brynthe, også i powerplay. To minutter senere reduserer Nes til 1-2, men Moss Hockey vil ikke ha noe av at Nes kommer inn i kampen igjen i den første perioden. De siste 4 minuttene scorer Moss Hockey hele 3 mål til, og perioden ender med pene 1-5.

Når den andre perioden starter presser Nes veldig på. Moss Hockey jobber iherdig for å henge med på tempoet og må se pucken i eget nett 3 ganger før det har gått 12 minutter av perioden. Etter dette hever Moss seg igjen og lar ikke Nes slippe til flere ganger. Perioden ender 4-5.

I garderoben blir det holdt et skikkelig oppvaskmøte før Moss Hockey går på banen igjen. Når de kommer på banen så fortsetter Nes det høye presset mot mossemålet som de gikk ut med i den 2. perioden. Etter 6 minutter så klarer også Nes og utligne, og 6 minutter etter det igjen går Nes opp i ledelsen for første gang i kampen. Men Moss Hockey gir ikke opp og setter opp tempoet igjen, og 4 minutter senere utlignes det til 6-6. Det ser lenge ut til at det skal gå mot ekstraomganger, men 50 sekunder før kampen er over klarer Henrik Steen å fastsette resultatet til 6-7, og Moss Hockey kan dra hjem med de 3 første poengene i årets sesong.


I første omgang er Moss Hockey det laget med mest flyt og flaks. Lagene spiller ganske jevnt totalt sett, men det er det laget som scorer flest som vinner. Stemningen i garderoben etter kampen var ekstremt god, og gutta fortjener et stort klapp på skulderen for å stå opp på tross av den nedturen de første 8 kampene har gitt. Nå håper vi at alle gutta er med på onsdag og tar med seg seieren mot Nes når de skal få lov å komme på besøk til oss, men poengene blir igjen her!

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!