Seriekamp 1.divisjon

Moss Hockey - Ringerike Panthers (3 - 9)

Lyset gikk 20 minutter for tidlig i Moss Ishall onsdag kveld. Nok et brak tap for laget som topper tabellen etter 8 spilte serierunder.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (17.10.2014)Foto: Magnus Johannessen (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Raknet i tredje periode
Artikkel i RingeriksAvisa:
Fyttikatta for et lag!

(1-2, 2-1, 0-6)

Målscorere Moss Hockey:

Ole Martin Brynthe
Robin Olsen Syversen
Fredrik Hörnblad

Assist:

Emil Foyn (2)
Robin Olsen Syversen
Ole Martin Brynthe (2)
Andre Bøen EriksenEtter en lovende kamp borte mot det samme laget var det nok mange som hadde høye forventninger til denne kampen. Men det ville seg ikke denne gangen heller. I 2 av 3 perioder er Moss Hockey igjen helt på høyde med et av de beste lagene, men en kamp varer dessverre for mossingene i 60 minutter og ikke 40.


Første periode er nesten halvspilt før første stopp i spillet kommer. Tempo er bra fra begge lag, men ingen kommer til de helt store sjansene før Ringerike åpner mål kontoen etter 13 minutter. bare 2 minutter senere får Ringerike en spiller utvist, og Moss Hockey benytter seg av sjansen og setter inn kveldens første hjemme mål bare 20 sekunder før utvisningen er over. Men bare 2 minutter senere går Ringerike igjen opp i ledelsen, og 1-2 står på tavla når lagene går i garderoben for første hvile.

Den andre perioden er bare et minutt gammel når Robin Olsen Syversen viser at Moss Hockey har tenkt til å være med litt til, og utligner til 2-2. 4 minutter senere scorer Fredrik Hörnblad og Moss går opp i ledelsen for første gang og siste gang i kampen. Ringerike bruker bare minuttet på å redusere til 3-3. Resten av perioden blir preget av utvisninger som ingen av lagene klarer å benytte seg av.

I den fjerde perioden får Moss Hockey en utvisning før det har gått 4 minutter, og da ser det ut som lyset slokner totalt. På snaue 4 minutter scorer Ringerike 4 mål til 3-7 og kampen er allerede over. Moss sine spillere ser ut til helt å ha mistet lysten til å gjøre noe mer. Moss bytter keeper, men det hjelper så lite. Selv med 6 minutter i overtall makter ikke Moss å gjøre noe med Ringerike sin maktdemonstrasjon. Ringerike Scorer i undertall for så å avslutte kampen med et mål når det står igjen 1 sekund på klokka. Kampen ender da 3-9.


Det så lenge bra ut og publikum gjorde det de kunne for å holde god stemning både på tribunen og på banen. Men siste perioden var det stort sett bare en gjeng som ropte "Panthers... Panthers..." man kunne høre, og det er jo ganske forståelig slik det ble. Nå kan i alle fall Moss Hockey trøste seg med at det er lenge til vi skal spille mot de antatt beste lagene igjen. Så får vi håpe at det er mulig å spille noen gode kamper mot litt "lettere" motstand. Til neste kamp har Moss Hockey også en ny back klar, noe som bør hjelpe litt på de defensive spillet. Neste motstander er Nes som ligger rett over Moss Hockey på tabellen med 6 poeng, som de har tatt alle sammen på hjemmebane. Nes er det eneste laget som har gjort det dårligere enn Moss Hockey på bortebane, selv om det er mager trøst. 
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!