Seriekamp 1. divisjon

Ringerike Panthers - Moss Hockey ( 7-5 )

Det er altfor tidlig å avskrive oss ennå! Moss Hockey spilte jevnt med topplaget!Ved Ole Moe
Oppdatert: (12.10.2014)Foto: Kristian Nord (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Moss Hockey spilte jevnt med topplaget
Artikkel i Ringeriks Avisa:
Moss bet godt fra seg


(1-2, 4-1, 2-2)

Målscorere Moss:

Niklas Olsen Syversen
Fredrik Hörnblad
Emil Foyn
Robin Olsen Syversen
Anton Melin

Assist:

Emil Foyn (3)
Robin Olsen Syversen (2)
Anton Melin
Martin Lundström (2)Lørdag dro Moss Hockey til Ringerike for å prøve og kopiere sist sesong. Ringerike hadde nok antagelig tenkt at dette skulle bli en grei gjennomkjøring siden de vant over Moss Hockey i sesongoppkjøringen med hele 7-2. Men Mossingene gikk hard ut og hold følge med Ringerike hele veien til slutt!


Første periode går Moss Hockey optimistisk framover, men allerede etter 2:23 av perioden må Gustav Knutsby hente pucken ut av eget mål når Martin Lundström sitter i utvisningsboksen. Resten av perioden er det faktisk Moss Hockey som dominerer. Ringerike pådrar seg 2 utvisninger som ikke Moss klarer å utnytte. Først etter 16 minutter klarer Fredrik Hörnblad og sette pucken i mål, og Moss Hockey kan gå til pause med 1-2 ledelse.

Den andre perioden starter greit for Moss, men etter 5 minutter gjøres en personlig feil som fører til at Ringerike utligner, og bare minuttet senere så går de opp i ledelsen. Enda en personlig feil gjør at Ringerike kan øke ledelsen, men bare 2 minutter senere er mossingene i gang igjen og reduserer til 4-3 når Ringerike har en mann utvist. Kun et minutt senere er Ringerike frampå og øker til 5-3 som står seg ut perioden.

Den tredje perioden er knapt 2 minutter gammel når Ringerike får lov å score sitt 6 mål for kvelden. Men da har Moss Hockey fått nok og stenger alt bakover. Moss Hockey presser høyt mot Ringerike og bare 18 sekunder senere reduserer Moss til 6-4 ved Robin Olsen Syversen. Moss fortsetter å presse høyt og er best i lange perioder i den siste omgangen. etter 46 spilte minutter får Moss igjen sjansen i overtall og reduserer til 6-5. Moss presser på igjennom de siste 10 minuttene og er nære på flere ganger. Når det står igjen et minutt av omgangen får Ringerike en spiller utvist, og Moss Hockeys keeper går da av banen, så det blir spill 4 mot 6. Kevin Östh er bare cm unna å utligne for Moss, men istedenfor spretter pucken til en Ringerike spiller som legger pucken opp i Moss sin sone. En Ringerike spiller er først på pucken og kan enkelt sette pucken i åpent mål. Kampen ender derfor 7-5.

Banens beste for Moss ble Anton Melin som scorer ett mål og har en assist. På andre siden av banen sto Kristoffer Melin og mottok den samme prisen for hjemmelaget.

- Nå er det bare snakk om "stang inn" framfor "stag ut" før vi vinner en kamp. Da Ringerike ledet 6-5 mot slutten tok vi ut keeperen vår, og Kevin Östh var bare centimetere unna å lage 6-6. I stedet fikk vi ett mål til i mot oss i iveren etter å ta poeng, forteller trener Anders Syversen til Moss Avis.


Neste kamp er mot det samme laget hjemme i Moss Ishall førstkommende onsdag. Da skal Moss Hockey ha tilbake 3 spillere som ikke var med til Hønefoss til lørdagens kamp. Moss Hockey har hevet seg i kamp nummer 2 mot de lagene vi har spilt mot fram til nå, og da er det jo bare en ting som gjelder hjemme i Moss Ishall: SEIER! 

Vi håper at så mange som mulig vil møte opp å gi laget den støtten de trenger på vei mot sine første poeng!

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!