Seriekamp 1. divisjon

Grüner - Moss Hockey ( 4 - 2 )

Moss Hockey var onsdag i Oslo og Grünerhallen for seriekamp.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (09.10.2014)Foto: Ole Moe (Moss Hockey)
(0-0, 1-0, 3-2)

Målscorere Moss:

Henrik Steen
Robin Olsen Syversen

Assist:

Njål Vedeler
Martin Lundstrøm
Ole Martin Brynthe


Moss Hockey dro til Oslo for å hente årets første poeng. På tross av vilje og innsats gikk det ikke hele veien. Kampen kunne endt annerledes, men i siste periode snubler mossingene etter et par rare dommeravgjørelser som er med på å avgjøre kampen.


I første periode bølger spillet mye fram og tilbake, men Moss Hockey kommer til flest store sjanser. En god Grüner keeper har bestemt seg for å holde målet rent og gjør det til gangs. Med litt mer presisjon og en klype flaks kunne Moss Hockey ledet med både ett og to mål etter denne perioden, men den ender målløs 1-1.

Den andre perioden er veldig lik den første. Viljen til å spille god hockey er tilstede, men det lille ekstra mangler for at mossingene setter pucken i mål. Grüner derimot etter halvspilt kamp å sette pucken bak Gustav Knutsby som til nå har stått en god kamp. Perioden slutter 1-0 til vertene.

Den tredje perioden har knapt startet når Grüner er frampå. Etter 46 sekunder øker de ledelsen til 2-0. Snaue minuttet senere får Njål Vedeler med seg pucken inn i Grüner sin sone hvor backen på snodig vis klarer å misse på pucken og Njål plutselig står alene. Han legger pucken framfor mål hvor Henrik Steen er raskest inn og scorer Moss sitt første mål. 4 minutter senere klarer Grüner å sende igjennom en spiller som får lov å skyte på keeper. Etter skuddet blir han hektet av en mossespiller og får straffe, noe i alle fall undertegnede synes virker noe rart. Straffen settes i mål til 3-1. 3 minutter senere spilles Robin Olsen Syversen igjennom og reduserer til 3-2. Men på dette tidspunktet vil dommerne noe annet, og vi får i løpet av 20 sekunder et par småenkle utvisninger mot oss, og i 5 mot 3 scorer Grüner det som blir dagens siste mål på stillingen 4-2.


Hele laget spiller en god kamp, og resultatet ligner litt mer på et normalt hockey resultat. Men det lille ekstra mangler for å gå hele veien. Det defensive var mye bedre i dag, selv med få backer. Neste kamp er Lenni Hjemgård ferdig med karantene.  

Neste kamp er borte mot Ringerike Panthers førstkommende lørdag. De ligger helt alene på toppen av tabellen etter 6 spilte kamper. Moss Hockey overrasket de i første seriekamp sist sesong hvor vi tok med oss 2 av 3 poeng hjem. Vi håper selvfølgelig på å gjør det samme igjen! 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!