Seriekamp 1. divisjon

Moss Hockey - Grüner ( 3 - 7 )

Nok engang rotes det til defensivt, og mossingene må se hele 7 mål i eget nett.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (05.10.2014)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)

Artikkel i Moss Avis:
Moss Hockey snublet igjen


Målscorere Moss:

Emil Foyn (2)
Kevin Östh

Assist:

Viktor Höök (2)
Anton Melin
Robin Olsen Syversen (2)
Ole Martin Brynthe


Er det fotball vi spiller (Niklas Olsen Syversen)?

Igjen er det noen som prøver, men ikke mange nok. Det tar 5 minutter før Grüner åpner målkontoen i Moss Ishall, og det kommer 6 til før mossingene makter å få til noe i andre enden av banen. Grüner var rett og slett både ett og to nummer for store.


I første periode presser rett og slett Grüner, Moss Hockey helt tilbake på egen banehalvdel, og der spiller de stort sett mesteparten av tiden. Når Moss først kommer seg over på andre siden blir de regelrett kastet ut igjen. Grüner scorer 3 ganske enkle må før perioden slutter.

I andre periode fortsetter Grüner ganske likt som den første perioden. De regelrett valser over Moss Hockey og scorer 3 mål til før noen våkner på andre siden. Først etter 33 minutter av kampen klarer mossingene å få en puck i nettet på andre siden av banen. Men før perioden er over øker Grüner ledelsen til 1-7 som er resultatet etter denne perioden.

Den tredje perioden derimot ser det ut som total mossedominans. Dog undertegnede klarer ikke helt å se om det er fordi Grüner er mette og fornøyde med resultatet, eller om det er et mosselag som har hevet seg. Emil Foyn er igjen frampå og scorer et powerplay mål når perioden bare er et minutt gammel, men de fleste har allerede skjønt at det er for sent. Moss er de eneste som får til noe i denne omgangen, og 4 minutter før slutt reduserer Kevin Östh til 3-7 som også blir sluttresultatet.


Om Moss Hockey har noe positivt å dra fram i denne kampen så må det være 3. perioden vi vinner 2-0. Men det kommer så alt for sent. Grüner var nok ferdig med kampen allerede i andre periode når de leder 1-7, noe som er ganske forståelig. Men en back ute i karantene og en borte pga Jobb/Skole, blir resultatet nesten som forventet. Vi har enda ikke fått endelig opplyst hvor mange kamper Lenni Hjemgård må stå over. Men Moss Hockey har på ingen måte gitt opp, så det er sagt. Vi har et ungt lag som trenger tid på å få satt seg. Vi fortsetter å jobbe med våre svakheter og vil garantert komme sterkere tilbake! Neste kamp er førstkommende onsdag borte mot det samme laget i Oslo.

Banens beste blir igjen kåret til Robin Olsen Syversen med 2 assist og en del godt spill. Gratulerer!

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!