Moss Hockey - Hasle/Løren (3 - 7)

Nok en gang må kråkene se seg slått i årets serie. Liten trøst er det i at det er sesongens minste tap når pucken glir inn i eget mål hele 7 ganger.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (02.10.2014)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)

Artikkel med video i Moss Avis:
Moss Hockeys fjerde strake tap


(0-0, 1-4, 2-3)


Målscorere Moss:

Henrik Steen
Ole Martin Brynthe
Kevin Östh

Assist:

Anton Melin (2)
Emil Foyn
Robin Olsen Syversen (2)I første periode går Moss Hockey ut med en plan. Det ser ut til å fungere, men det sløses med de få sjansene som kommer framover. På tross av overtalls spill i 5 minutter klarer ikke Kråkene å score selv med 2 mann mer på isen. Moss Hockey kan bare trøste seg med at Hasle/Løren er like dårlige til å benytte sjansen når de et par ganger står helt alene framfor målet og skyter. Perioden ender målløs, 0-0.

Den andre perioden begynner planen til Moss Hockey å slå sprekker.I overtall scorer Hasle/Løren to ganske enkle mål. Moss klarer å redusere i overtall minutter senere. Så fortsetter Moss å pådra seg noen enkle og unødvendige utvisninger som Hasle/Løren utnytter seg av og scorer 2 ganger til. Perioden ender 1-4.

Den tredje perioden prøver Moss igjen å rette opp litt av inntrykket, men 5 minutter ut i perioden får Lenni Hjemgår en ganske stygg krysstakling mot halsen, og han mister hodet totalt. Hasle/Løren spilleren blir slått helt i svime og må forlate isen sammen med Lenni som pådrar seg en 5 minutter utvisning og matchstraff. Han er dermed ute minimum 1 kamp. Moss må etter dette igjen se pucken i eget mål 2 ganger med en mann utvist. Det er liten trøst i at Moss Hockey klarer å redusere til 2-6 når det står igjen 4 minutter når Hasle/Løren allerede minuttet senere scorer sitt siste mål. Kevin Östh får kampens siste sjanse og setter pucken pent i mål etter å ha tatt den med seg fra egen sone og gjort hele jobben selv. Kampen slutter og det står 3-7 på tavla.


Moss Hockey er "litt" bedre defensivt, men når man må spille med en mann mindre blir det vanskelig å vinne kamper. Når vi i tillegg mister en Back som vi allerede har for få av så blir oppgaven nesten umulig. Vi slipper inn 7 mål som er mindre enn de 3 første kampene, men det er fortsatt 7 mål for mye. Moss kommer til en del muligheter framover, men utnytter sjansene dårlig. Moss kunne med litt mer flaks kanskje ledet etter den første perioden, noe som kanskje ville endret kampbildet noe. Moss er best med 5 mann på isen, og da må man helt klart unngå unødvendige og enkle utvisninger. Neste kamp, mot Grüner førstkommende Lørdag, blir heller ingen lettere oppgave når vi har en back ute i karantene. Det er fortsatt tidlig i sesongen, men det må jobbes hardt for å kunne vise positive resultater. Det mest positive med kampen er at det fortsatt møter opp godt med folk for å se kampen selv etter 3 ganske store tap.  

Banens beste kåres i dag til Robin Olsen Syversen. Han har noen gode forsøk, og et par assist i dagens kamp.


--Undertegnede beklager at det mangler et sammendrag fra Lørdagens kamp mot samme lag som endte med et 10-6 tap. 

(2-0, 4-3, 4-3)

Målscorere Moss:

Emil Foyn
Kevin Östh (2)
Henrik Steen (2)
Anton Melin

Assist:

Kevin Östh (2)
Anton Melin (2)
Robin Olsen Syversen (3)
Emil Foyn
Andre Bøen Eriksen (3)
Ole Martin Brynthe

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!