Kamp 1. divisjon

Vikings - Moss Hockey (9 - 6)

Etter lørdagens kamp hadde Moss Hockey noe å bevise. Vikings er fortsatt en tøff motstander, men laget hadde bestemt seg for å spille en helt annen hockey i det andre oppgjøret for sesongen. Moss Hockey klarte å holde ledelsen helt ut til 2. periode var halvspilt, og scoret hele 6 ganger!

Ved Ole Moe
Oppdatert: (25.9.2014)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)
(Artikkel med videointervjuer i Moss Avis)(1-2, 5-1, 3-3)


Mål Moss Hockey:

Kevin Östh
Ole Martin Brynthe (2)
Robin Syversen
Fredrik Hörnblad
Morgan Berg

Assist:

Robin Syversen (5)
Lenni Hjemgård
Emil Foyn (4)
Viktor Höök
Anton MelinTønsberg Vikings spillere og ledere kan komme med så mange unnskyldninger de bare vil for at de ikke klarte å valse over Moss Hockey i 3 omganger slik som i den første seriekampen. Fakta er det at Moss dro til Tønsberg for å vise en helt annen side av seg selv. Moss Hockey tok rett og slett Tønsberg på senga med kjappe overganger og godt forsvarsspill. Moss Hockey tok ledelsen både 1, 2 og 3 ganger før Vikings egentlig skjønte hva som traff dem. Selv om vi får 9 mål bakover kan vi ikke annet enn være fornøyd med innsatsen til laget når de tross møter et tungt og noe stygtspillende Tønsberg lag. Gutta jobber helt inn og scorer 6 ganger på et Vikings lag som langt fra viste seg fra noen god side. Robin Syversen tar 6 poeng og er delaktig i alt Moss Hockey gjør framover, selv om det ser ut som om Vikings trener Stewart har utlovet skuddpremie på spillerne med Syversen på drakta. Småfeil i egen sone er det som straffer oss med 9 baklengs, men "Dette er feil som enkelt kan lukes bort i framtiden", side Moss Hockey trener Anders Syversen til Moss Avis.


I første periode prøver vertene fra Tønsberg å gå ut som de gjorde i Moss noen dager tidligere, men allerede etter 49 sekunder blir Kevin Östh spilt igjennom og kan sette pucken bak Vikings keeperen. Vikings kommer tilbake med en utligning, men Ole Martin Brynthe sender Moss opp i ledelsen igjen rett etterpå. Moss Hockey går til første pause med ledelsen 1-2.

I andre periode utligner igjen Vikings. Moss Hockey har ikke lyst til å gi seg helt enda, og tar ledelsen 2-3 ved Robin Syversen. Når omgangen nesten er halvspilt gjøres det noen feil i egen sone. Spillerne begynner å bli små slitne av Vikings spillere som maler på for en utligning. En grov feil i egen sone gjør at Vikings igjen kan utligne til 3-3. Når Moss Hockey gjør en feil kommer det noen til etterpå. Vikings øker ledelsen til 6-3 før perioden er over.

3 periode er Moss Hockey spillerne klare på at de skal gå ut på isen og gi jernet for å komme tilbake. Moss Hockey scorer periodens første mål, igjen ved Brynthe som setter sin andre for dagen. Vikings setter etter dette inn 2 scoringer til før Moss Hockey igjen får sjansen. Fredrik Hörnblad setter inn Moss Hockey sitt 5 mål for kvelden. Dagens siste målscorer er Morgan Berg som styrer inn et skudd. Men vi må nøye oss med en 3-3 periode til slutt. Kampen ender 9-6.


Tønsberg Vikings kåret Per Oscar Høgstrøm til banens beste spiller for Moss Hockey tross at han kun satt på benken. Hva de tenker på er uvisst da dette er høyst uvanlig praksis.

(!) Tønsberg Vikings har nå tatt et oppgjør med den/de som var ansvarlige for dette, og sendt over en beklagelse til ledelsen i Moss Hockey. (!)

Men jeg (Ole Moe) kårer selv vår beste for kvelden og det kommer sikkert ikke som noen overraskelse:  Robin Olsen Syversen, Moss Hockeys Kaptein, scorer 1 mål og står for 5 assist. Han leder laget sitt helt til kampen er over i Tønsberg Ishall.


Mot det som er tippet som seriens desidert beste lag kan ikke Moss Hockey være annet enn fornøyd med å vinne en periode (1-2), og spille uavgjort i siste periode (3-3). Gutta gir ikke opp i dag og jobber hardt hele veien. Nå skal laget jobbe videre med å luke bort personlige feil bakover på banen, og samtidig jobbe enda mer framover. Neste motstander er Hasle/Løren i Lørenhallen, Oslo. Det er en motstander Moss Hockey spilte et par jevne kamper mot sist sesong, og som vi skal spille enda bedre mot i år! Målsetningen om å komme oss over midten på tabellen er fortsatt godt innen rekkevidde!

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!