Seriekamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Vikings (1 - 10)

Vikingene gjorde jobben og løp rundt for å jage vekk Kråkene i dagens oppgjør. 

Ved Ole Moe
Oppdatert: (20.9.2014)Foto: Kristian Nord (Moss Avis)
Les også Moss Avis:
Kråkene fikk juling i serieåpningen


(0-4, 1-4, 0-2)

Mål:
Kevin Östh

Assist:
Niklas Olsen Syversen

Banens beste:
Bjørn Marius Kormano


Utvisninger:
Niklas Syversen (5 * 2)
Lenni Hjemgård (3 * 2 + 1 * 5)
Viktor Höök (1 * 2)


    I dag var dagen lite fungerte som planlagt. Ikke bare gikk strømmen i sekretariatet i noen minutter, men det så veldig ut som strømmen gikk ute på banen en del før den hendelsen. Trener Anders Syversen nevner "junior hockey" i en kommentar til Moss Avis, noe som er ganske beskrivende. Det stemmer bra at Moss Hockey bare har vært på is i 3 uker, men dette var noe helt annet enn forventet. MEN... Vi har ikke tenkt til å gi opp! Dette er bare starten. Tønsberg er tross alt laget som frivillig tok steget ned fra GET ligaen etter at de ble nummer 2 og berget plassen etter kvalifiseringsrunden i våres. At kvaliteten på laget som på nåde berget plassen i 1. divisjon taper for laget som havnet på den samme plassen i divisjonen over bør ikke skremme folk til å tro at det er slik sesongen til Moss Hockey kommer til å bli.


    Første perioden starter igrunn med at Vikings skal tøffe seg mot Robin Olsen Syversen. Allerede etter 2 minutter og 30 sekunder kommer en noe ufin etterslenger mot han, men det er lillebror Niklas Olsen Syversen som kaster seg inn i Tønsberg spilleren og vil sloss, og som får 2 minutter for roughing. Noe unødvendig, men dette er noe som igrunn setter standarden for spillet. I overtall scorer Vikings når det har gått 3 minutter. Det tok 10 minutter før neste scoring kommer, men da kommer også 3 mål i løpet av de neste snaue 2 minuttene. Før det står 5 minutter igjen av omgangen står det da 0-4 på tavla. Det eneste som er verdt og nevne om resten av omgangen er at en Vikings spiller igjen blir irritert nok til å fly i ansiktet på Robin. Han er dum nok til å fortsette å slå når Robin ligger nede og pådrar seg en 5 minutters utvisning og matchstraff, noe som betyr tidlig dusj.

    Andre periode blir omtrent som den første. Det tar Vikings 5 minutter før de scorer. Først når Kevin Östh snapper pucken fra Vikings keeperen som er ute ved vantet midt på egen banehalvdel skjer det noe spennende på den siden av banen. Kevin setter pucken enkelt i mål. En gedigen keeper tabbe, men det er vel ganske lett å gjøre slike veil når man ellers har lite å gjøre. De neste 10 minuttene scorer Vikings 3 ganger til, og det står 1-8 når andre periode er over.

    Siste periode bytter Moss Hockey keeper, og Bjørn Marius Kormano får sin første periode for Moss Hockey. Han gjør en kjempe jobb, og har såpass mange veldig gode redninger at han tross bare 1 periode spilt blir kåret til Moss Hockey sin beste spiller. Tross 10 minutter med Vikings spillere i utvisningsboksen den siste perioden klarer ikke Moss Hockey å pynte litt på resultatet når vi blir en mann mindre på isen i 11 minutter selv. Istedenfor er det Vikingene som scorer enda 2 mål til og fastsetter sluttresultatet til 1-10.


    Kampen blir ingen høydare å se fra tribunen. Med 70 minutter totalt utdelte utvisnings minutter blir egentlig kampen plukket i biter. Med 5 turer i utvisnings boksen for unge Niklas Olsen Syversen, og 3 turer og en litt for tidlig dusj på Lenni Hjemgård blir det veldig tungt for de som blir igjen på banen og skal gjøre jobben. Moss Hockey er avhengig av at alle man er på is og gjør en jobb sammen om resultatene skal bli annerledes igjennom sesongen. Men Vikingene sto for 45 av de 70 utvisnings minuttene som ble utdelt, så vi kan neppe legge skyld på enkelt spillere for hva resultatet til slutt ble.

    Neste kamp er allerede førstkommende onsdag, og da borte mot det samme laget Vikings. Det blir møte 2 av 3 vi skal spille mot de i år. Laget må helt klart heve hodene raskt og vise at dette ikke er det vi står for. Seier mot Vikings skal nok mye til, men å pynte på resultatet skal ikke være noen umulighet.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!