U14 Seriespill

Oppløftende helg i Oslo

U14 gutta til Kråkene tok turen til Oslo for to tøffe kamper mot Furuset og Hasle/Løren i helgen og kunne returnere hjem med hevet hodet, oppløftende spill, herlig innsats og poeng i hockeybaggen.

Ved Fredrik
Oppdatert: (10.3.2014)

På lørdag gikk turen til Furuset Forum for å møte Furuset for siste gang i årets serie. Det var tydelig å se at Kråkene hadde tatt med seg ting fra treningene etter kampen mot Tønsberg. Det ble brukt tid på oppspillene og gutta leverte tidvis feiende flott hockey innledningsvis. Det gå også resultat, da de gikk opp til 1-0 ganske tidlig i perioden. Rundt midtveis kom Furuset ajour og det virket som gutta hang med hodet og gikk inn i en svak periode. 1 baklengs ble til 4 før perioden var over, likevel var det veldig mye positivt å spore. I andre periode hevet gutta seg ytterligere og satte press på vertene. Det holdt bare til en redusering, men perioden ble vunnet og kampen var absolutt godkjent og vel så det, tross 4-2 tap.

På søndag var det Hasle/Løren som var vertskap i Lørenhallen. Etter at vertene åpnet klart best, kriget Kråkene seg inn i kampen og tok ledelsen 1-0. Glimrende keeperspill og susende taklinger gjorde at dette stod seg lenge, men vi måtte til slutt gi etter og Hasle/Løren gikk til pause med 2-1 ledelse.

Gutta fortsatte den formidable innsatsen i andre periode og spilte god hockey. Målsjanser ble prosdusert og mål scoret. Kråkene tok rett og slett over føringen i kampen. Med 8 minutter igjen å spille ledet iskrigerne våre 5-3. Etter en timeout kom H/L tilbake og fikk redusert, før vi igjen gikk opp i føringen med litt over minuttet igjen å spille. Hasle/Løren utlignet til 6-6 og resultatet stod seg ut kampen. Gutta leverte en innsats og tæl det står respekt av. Forsetter de den gode trenden med spill og innsats, kan det bli artige kamper mot slutten av sesongen.

Flott levert og velfortjent burgerstopp på veien hjem

Bilder fra kampen mot Furuset
.
Bilder fra kampen mot Hasle/Løren

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!