Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Hasle/Løren 4 - 5

Selv om Moss Hockey startet i et høyt tempo var ikke marginene på vår side, og Hasle/Løren vant fordi de scoret flere mål.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (30.1.2014)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)


( 1-2, 0-1, 3-2 )


Målscorer Moss Hockey:
Kevin Östh (4)

Assist:
Lenni Hjemgård, Kenneth Larsen (2)
Markus Mossin, Nicolai HaugenArtikkel i Moss Avis:
Moss Hockey sløste med sjansene

Artikkel i Hockeynytt.no:
Hasle/Løren fikk kamp om seieren i MossMoss Hockey gikk ut å styrte spillet fra start. De viste at de virkelig ville vinne, men marginene var ikke på vår side. 

Første periode starter Moss Hockey med mye fint spill og holder presset høyt. Men klarer ikke å få pucken i nettet. Hasle/Løren derimot var ganske effektive og satte pucken i hjemmelagets mål etter drøye 9 minutter, også igjen 3 minutter senere. Når Hasle/Løren scorer sitt andre mål tar det ikke lang tid før Moss reduserer til 1-2. Resten av perioden er ganske jevnspilt.

I periode 2 er det to lag på banen som begge vil motsatt vei, og spillet bølger veldig mye fram og tilbake. Etter ca. 5 minutter kommer Martin Berg alene mot keeper og blir felt, noe som ressulterer i straffeslag. Hasle/Løren keeperen kommer vinnende ut av den situasjonen. Moss Hockey har heller ikke marginene på sin side i denne perioden og må se pucken i eget nett en gang uten at de selv klarer å gjøre det samme andre veien. Perioden ender 0-1 (1-3).

Den tredje perioden starter igjen Moss Hockey opphenting i kjent stil. Allerede etter 48 sekunder sitter pucken i mål. Bare to minutter senere er Kevin Östh frampå og scorer sitt 3de for kvelden, og ressultatet er 3-3. Men da setter Hasle/Løren inn et rykk og scorer to ganger på ett minutt, 8 minutter ut i omgangen. Ikke før det står et minutt igjen på klokka makter Moss Hockey å redusere til 4-5, og da er det for sent.


Kevin Östh står for alle 4 målene i dag, og blir kåret til banens beste for kråkene. Moss Hockey viser igjen at de vil yppe seg mot de lagene som har gjort det best i 1. divisjon til nå i år. Men når man kommer alene mot keeper 2-3 ganger og ikke scorer, vinner man ikke slike kamper. Men konklusjonen tross tap er at Moss Hockey har et lag som vokser for hver kamp, og er i stand til å vinne over de fleste om man har marginene på sin side. Det har vi også bevist ved å slå både Ringerike og Kongsvinger i årets serie som begge ligger på topp 4.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!