Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Bergen

Moss Hockey kriget seg til enda en sårt trengt seier, og 3 nye poeng.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (26.1.2014)Foto: Nicklas Knudsen (Moss Avis)


(0-0, 4-2, 2-2)


Målscorere Moss Hockey:
Kevin Östh, Kenneth Larsen,
Ole Martin Brynthe (2), Markus Mossin
Joakim Wirkola Karlsen

Assist:
Marius Johnsrud, Kevin Östh
Patrick Wessel, Charlie Rosendahl
Joakim Wirkola Karlsen


Artikkel i Moss Avis:
Hockeythriller i Moss Ishall

Artikkel i BA:
Sløste med sjansene


Moss Hockey trenger poeng for å berge plassen i 1. divisjon, og Bergen fikk IKKE lov å dra hjem med poeng fra Moss Ishall. Bergenserne ligger nå 12 poeng unna og er de vi skal kjempe mot for videre 1. divisjons spill. Kampen var veldig javn, utenom de første 15 minuttene i 2. periode hvor Moss Hockey regelrett skjøt bergens skuta helt i senk.


I 1. periode blir det mye fram og tilbake. Moss Hockey blir dog spillende i undertall i 10 minutter uten at Bergen klarer å utnytte det spesielt godt. En Kristaps Stigis i mossemålet gjør en kjempe kamp og stopper alle 27 skuddene Bergen har på mål. Til og med en periode på nesten 2 minutter med 3 mot 5 holder kråkene unna. Perioden ender 0-0.

I andre periode våkner Moss Hockey skikkelig til. Allerede etter 4 minutter setter Kevin Östh pucken i nettet etter pass fra en av våre 2 nye spillere Marius Johnsrud. Snaue 2 minutter senere øker vi ledelsen til 2-0 ved Kenneth Larsen. Ole Martin Brynthe setter inn 3-0 i powerplay før bergenserne egentlig helt skjønner hva som skjer. De får igjen sjansen 3 mot 5, og denne gangen klarer bergenserne å redusere til 3-1. Men bare to minutter senere vil vår andre nye spiller vise seg frem. Markus Mossin gjør alt selv. Han tar med seg pucken inn i sonen og runder et par bergensspillere før han elegant setter pucken i mål. 25 sekunder reduserer Bergen igjen til 4-2 som også blir resultatet når perioden ebber ut.

3. periode har vart i 4 minutter når Ole Martin Brynthe igjen setter pucken i mål til 5-2. Så setter bergenslaget igang et stormløp mot mossemålet. I løpet av et lite minutt reduserer de to ganger til stillingen 5-4. De fortsetter å presse på ut perioden. Men når de tar ut keeperen et og et halvt minutt før full tid klarer Joakim Wirkola Karlsen å vippe pucken over 2 bergensere og i mål. Kampen ender 6-4.


Bergen var i perioder bedre enn Moss, men mossingene var disiplinerte i egen sone. Keeper Kristaps Stigis gjør igjen en kjempe kamp og bidrar mye til at resultatet ble som det ble, og ble kåret til banens beste kråke. Han har nå klatret helt opp på 5 plass på divisjonens keeper statistikk. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!