Kamp 1. Divisjon

Comet - Moss Hockey 6-3

Selv om en del av spillet har blitt bedre klarte ikke Moss Hockey å holde unna i mer enn 2 av 3 perioder.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (09.1.2014)Foto: Magnus Johannessen (Moss Avis)

(1-2, 2-1, 3-0)Målscorere Moss Hockey:
Niklas Syversen, Martin Lillehjem
Kenneth Larsen

Assist: 
Martin Lillehjem, Morgan Berg
David Arvay (2), Lenni HjemgårdMoss Hockey dro til Halden med en god porsjon selvtillit etter kampen mot Kongsvinger sist. Mossingene bød på mye god hockey, men til slutt ble Comet et nummer for store. Men det vi sitter igjen med etter kampen er at her skal vi gi alle god motstand resten av sesongen. Moss tok ledelsen både en og to ganger på tross av høyt press fra haldenserne.


1. periode går Comet ut i et veldig høyt tempo. Det gikk et sukk igjennom haldens publikummet gang på gang. Comet har pucken mye, men pasninger på tvers framfor mossemålet blir sjeldent farlig når det ikke er noen der til å ta imot. Moss holder godt imot og spiller disiplinert, og etter 4 minutter blir Martin Lillehjem spilt fri på kant og kommer alene mot keeper samtidig som Niklas Syversen er ferdig med å sone en 2 minutter. Lillehjem sender pasningen til Syversen som lett setter inn 0-1. Eksakt 10 minutter senere sender David Arvay en puck igjennom til Lillehjem som igjen får gå alene mot keeper. I undertall setter han pucken i mål og vi øker ledelsen til 0-2. Comet har i hele perioden presset Moss tilbake, men disiplinen i mosselaget er god og holder unna helt til det står 17 minutter på klokka. Comet reduserer da til 1-2.


2. periode går Comet på banen og vil mest de første minuttene. Etter 1.20 av perioden setter de inn 2-2 i undertall. 6 minutter senere øker de til 3-2. Moss har fortsatt ikke gitt opp. Mossingene holder mer på puck og spiller tidvis veldig god hockey de siste 10 minuttene av perioden som ellers er preget av at det stort sett resten av perioden sitter en eller fler i hver av utvisnings boksene. Når det står igjen 3 minutter av perioden setter Kenneth Larsen inn 3-3 i powerplay som også blir resultatet etter denne perioden.


3. periode starter omtrent som 2. periode hvor Comet igjen øker ledelsen til 4-3. Moss holder fortsatt god følge med Comet, og med litt flaks kunne mossingene scoret et par mål til, men marginene er ikke helt med. Stolpeskudd og en god Comet keeper klarer å holde unna. etter 54 minutter setter Comet inn sitt andre undertalls mål for kvelden og øker til 5-3 før de 4 minutter senere fastsetter sluttressultatet til 6-3. Selv om Comet scorer 3 ganger denne perioden prøver mossingene hele veien og gir ikke opp.


Kampen som en helhet viser at Moss Hockey vil mye, og at gutta selv mot de beste i divisjonen har noe å by på. Man ser også at gnisten igjen har blitt tent hos gutta etter jule pausen, og moralen er god. Fortsetter dette spillet kommer Moss garantert til å ta flere poeng denne vinteren!Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!