Primulator Cup

Flott innsats av U14-gutta

I helgen deltok Kråkenes U14 lag på Primulator Cup i Holmen Ishall. Fem kamper fra fredag til søndag med god innsats ble kronet med årets første seier.

Ved Fredrik
Oppdatert: (06.1.2014)

Fredag
Allerede fredag kveld var det duket for Kråkenes første kamp. Furuset, et lag vi har en uavgjort og et stort tap mot i serien, var motstanderene. Gutta stupte i det med herlig innsats og tidvis godt spill. De ble også belønnet med ledelse, men Furuset svarte og den første perioden endte 3-1 til de blåkledde.
- Første perioden mot Furuset var meget bra både med tanke på innsats og spillemessig, oppsummerte Assisterende trener Karsten Søbye etter kampen.

2. perioden tok Furuset mer og mer over og hadde mye bedre uttelling. 9-1 endte kampen etter mål av Frank. Gledelig var det at vi produserte 23 skudd på mål og at McMagnus debuterte i mål på såpass overbevisende måte at han fikk fornyet tillitt hele helgen.

Bilder fra første kamp:


Lørdag
Kråkene åpnet mot Kristiansand og spilte deretter mot Nes. Begge kampene viste gutta skikkelig fighting spirit og kom tilbake etter å ligget godt under. 5-1 til Kristiansand ble snudd til 10-9 seier og 4-0 mot Nes ble snudd til  4-4. Et sterkt resultat etter tidvis veldig bra spill. Vi lar lederen i Klubben, Kunt Erik Hauslo, oppsummere:

I.L. Kråkenes U14 lag vant kampen sin mot Kristiansand, på Primulator Cup i Holmen, med 10-9. Skuddstatistikk 28-27. Kråkene ledet lenge 1-0, men raknet etter 13 spilte minutter, og lot Kristiansand score fem mål på 5 minutter. Etter pausen reduserte Kråkene til 5-3. På stillingen 7-4 til Kristansand, åpnet Kråkene målfesten, og scoret fem mål (med en redusering fra Kristiansand innimellom).

Kampen lå litt på vippen, på stillingen 8-8, når Kråkene i løpet av ett minutt scorer to mål og dermed leder 10-8. 43 sekunder før slutt, reduserer Kristiansand, men Kråkene greier å beholde ledelsen og går av med 10-9 til slutt.

Målscorere var blant annet Andreas A., Kasper, Peter, Frank og Joachim.

I dagens 2. kamp til U14 på Primulator Cup, greier gutta å utlikne kampen, etter å ha ligget under med 4-0. Kråkene spillte over perioder en veldig god kamp, men manglet ofte innslag av flaks, som Nes hadde mer av. Men gutta beviste nok en gang i dag, at det er trøkk i dem, og kan reise hjem med hevet hode!


Bilder fra kampen mot Kristiansand

Bilder fra kampen mot Nes

Søndag
Den avsluttende dagen ble gjennomgående tung. Tunge bein, tunge utvisninger og tunge tap mot tung motstand. Hauslo oppsummerer:
Dagens første oppgjør for Kråkenes U14-lag, i Primulator Cup, bød på litt mer motstand. De kjempet tappert, men tapte kampen 9-0, mot Hasle/Løren. Gutta dro på seg ganske mange utvisninger i dag også, og i "fryseboksen" var det tidvis trangt om plassen.

I kamp nr. 2 i Primulator Cup, møtte Kråkenes U14 lag tung motstand. Holmen gikk av gårde med 21-2 seier og 58-13 i skudd. Kråkene fikk også denne gang en del utvisninger. Dette var på alle måter en tung kamp.

Alt i alt flott innsats av gutta og all ære til Holmen for en flott gjennomført turnering. Fakta fra alle kamper finner dere her:
http://www.cuponline.se/games.aspx?cupid=6441

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!