Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Kongsvinger Knights 4 - 3!

Med ny trenerduo og godt bemannet spillerstall klarte Moss Hockey å knekke koden på hvordan slå et av topplagene i 1. divisjon! Kenneth Larsen avgjør som eneste målscorer på straffe etter at det sto 3-3 ved full tid.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (06.1.2014)Foto: Nicklas Knudsen (Moss Avis)

(2-1, 1-1, 1-0, 0-0, 1-0)
Målscorere Moss:
Kenneth Larsen (2), Kevin Östh
Thomas Mathisen

Assist:
Ole Martin BryntheArtikkel i Moss Avis:
Moss Hockey vant på strafferBare en snau uke etter at trener Per Christian Knold reiste hjem til Sarpsborg for å assistere Sparta Warriors ut sesongen klarer et mosselag å vise at de er lite preget. Anders og Arild Syversen har tatt over styringen med full tillit fra spillergruppa og viser godt at de fortsatt vil! Selv om Moss Hockey måtte se pucken i eget mål to ganger i første periode klarte de å komme tilbake for å ta hjem seieren. Det ble bare 2 poeng, men mot slutten av 3. periode kunne like godt alle 3 poengene blitt igjen i Moss når vi bryter igjennom og kommer alene mot keeper.


1. Periode viser 2 lag som begge har lyst til å vise seg fram. Kongsvinger Knight er på ingen måte best selv om de klarer å sette pucken i mål etter 5 minutter. De neste 12 minuttene bølger spillet mye fram og tilbake, men Kongsvinger er de som igjen setter pucken i mål etter 17 minutter og øker ledelsen til 0-2. Men bare 23 sekunder senere er Kenneth Larsen frampå og viser at vi vil være med. Perioden ender 1-2.

2. Periode er en periode hvor begge lag vil mye mer enn de klarer å prestere. Allerede etter 2 minutter setter Kongsvinger pucken i mål, men Moss Hockey vil ikke la dette ødelegge kvelden. Bare et halvt minutt senere reduserer Moss til 3-2 som også står på tavla når perioden er slutt. 

3. Periode starter Kongsvinger i et høyt tempo, men likevel er det Moss som reduserer til 3-3 etter 5 minutter av perioden. Kongsvinger fortsetter å presse på uten hell. Mot slutten er Moss Hockey faktisk nærmest å avgjøre før full tid da vi kommer alene igjennom mot keeper. Men skuddet er for dårlig, så perioden ender med 3-3 og det må ekstra omgang til.

4. Periode er det mindre å skrive om. begge lag prøver periodisk, men det ser ut som de begge er mer interessert i å ikke tape det siste poenget enn å vinne det. Det må straffer til for å avgjøre.

I straffekonkuransen bommer først Kongsvinger før Kenneth Larsen setter sin puck trygt i mål. Kongsvinger sine 2 neste forsøk stoppes sikkert av Kristaps Stigis som også sørger for at 2 av 3 poeng blir igjen i Moss.

Kongsvinger er ett av 4 lag med over 40 poeng og med en 10 poengs luke ned til neste lag. Så Moss Hockey viser igjen at de kan spille hockey når alt ligger til rette for det. I dagens kamp var det bare Joakim Wirkola Karlsen, ute pga karantene, og Anders Olafsen som ikke var med. Neste kamp er borte mot Comet Halden førstkommende onsdag (8/1-2014), en kamp Moss Hockey også har lyst til å vise seg fram fra sin beste side!
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!