2014

Første gang på is i 2014!

Selv med forandringer i støtteapparatet stilte gutta på is i dag som før. En trener og en lagleder mindre gir ikke gutta mindre lyst til å prestere på isen!

Ved Ole Moe
Oppdatert: (03.1.2014)

Før helgen ble det kjent at Per Christian Knold overtar hjelpertrener rollen i Sparta Warriors. Dermed tar Anders Syversen over hovedtrener rollen med Arild Syversen fortsatt i hjelpetrener rollen. Øivind Eriksen har trukket seg fra sine oppgaver i A-laget, og det jobbes med å finne en eller flere til å gjøre de oppgavene han har hatt.

Spillerne er glade for å være igang igjen. Nytt år med nye muligheter! Innsatsen på trening var det i alle fall ingen ting å si på. Trener Anders Syversen var fornøyd med innstillingen til gutta både på isen og i garderoben etter en god treningsøkt. 

Allerede førstkommende Lørdag, 4. Januar, spilles årets første kamp i Moss Ishall mot Kongsvinger Knights. Det er ventet en del besøkende fra Kongsvinger som også har meldt at de starter dagen med et besøk på hockey puben, Kontoret Bar i storgata. Vi håper så mange som mulig av våre supportere stiller opp der og lager god stemning før gutta skal igang på isen!


 
1286 bilder fra dagens trening satt sammen.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
7/8. Oktober
Moss Hockey Elite 
Astor
Lør 17/Søn 14Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Astor 0 0
2 Bergen Hockey 0 0
3 Hafrsfjord 0 0
4 Haugesund 0 0
5 Moss Hockey 0 0
6 Jutul 0 0
7 Ski 0 0
8 Storhamar 0 0
Se fullstendig tabell her