Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Skien (5 - 8)

På tross av sesongens publikums rekord ble skien både ett og to hakk for gode når de var på besøk under "Kråkekampen".

Ved Ole Moe
Oppdatert: (11.12.2013)

(1-2, 1-5, 3-1)Målscorere Moss Hockey:
Patrick Wessel, Kenneth Larsen (2)
Joakim Wirkola, Thomas Mathisen

Assist:
Kevin ôsth, Johan Björklund
Kenneth Larsen (2), Lenni HjemgårdArtikkel i Moss Avis:
Tapte Kråkekampen
På tross av sesongens publikums rekord ble skien både ett og to hakk for gode når de var på besøk under "Kråkekampen". Moss Hockey var klart best siste halvdel av kampen, men det hjelper så alt for lite når det allerede står 2-7 på resultat tavla før de kommer igang.

1. Periode er jevn og går i et heller lavt tempo. Etter ca. 8 minutter pådrar Anders Olafsen seg en utvisning som gjestene benytter seg av og setter inn 0-1. Bare 30 sekunder senere utligner Moss ved Patrick Wessel. Etter snaue 15 minutter må Moss sin målscorer sette seg i utvisnings båsen, og igjen utnytter Skien seg av muligheten og setter inn 1-2 målet som også blir periodens resultat.

2. Periode tror jeg de fleste mossinger bare vil glemme. Når 4 minutter av perioden er spillt er plutselig resultatet 1-5. Skien scorer 3 mål på halvannet minutt. Når Skien setter inn sitt 5 mål for kvelden entrer Jan Håkon Dalen banen for å vakte buret resten av kampen. Kenneth Larsen reduserer 5 minutter inn i perioden, men bare 2 minutter etterpå pådrar Moss seg en utvisning på 5 minutter og Skien øker til 2-7 før den utvisningen rekker å løpe ut. Etter dette tar Moss Hockey totalt over kampen, men det er vel mye på grunn av resultatet. Men likevel makter ingen å sette pucken i mål på tross av flere store sjanser. Perioden ender 1-5 (2-7).

3. Periode starter med at Skien også bytter keeper. Men perioden er bare snaue 2 minutter gammel før Skien øker til 2-8. Etter dette er det Moss Hockey som har pucken mest. Selv om Skien får et par utvisninger klarer ikke Moss å sette pucken i nettet. Når det har gått 53:30 av kampen er det plutselig Moss sin tur å sette pucken i nettet 3 ganger på halvannet minutt. Resultatet blir litt penere, men tiden renner ut og perioden ender 3-1 (5-8).


Hva som skjer i andre periode er vanskelig å si. Vi pådrar oss en veldig streng 5 minutters utvisning med påfølgende liten disiplinær som gjør at Martin Berg får beskjed om å forlate banen, men da er allerede ressultatet 2-5. Hadde vi sluppet unna de 2 påfølgende målene kunne resultatet blitt et helt annet til slutt. Men det er det som skjer før dette som ødelegger hele kampen for Moss Hockey sin del. Skien var ikke så mye bedre som resultatet viser om man ser på spillet. Men i undertall svikter det gang på gang for Moss, og i dag sviktet det også med like mange på banen. 1 minutt og 30 sekunder i andre periode var egentlig det Skien trengte for å senke mosseskuta. Moss Hockey hadde 4-5 store sjanser til å pynte mye på resultatet allerede i 2 periode når resultatet var 7-2, men da må pucken i mål. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
13/14 Januar
Haugesund
 Moss Hockey Elite
Billetter på Ticketco

Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss Hockey 20 51
2 Storhamar 16 37
3 Bergen 18 36
4 Hafrsfjord 16 21
5 Haugesund 18 20
6 Ski 18 19
7 Astor 16 17
8 Jutul 16 9
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!