Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Grüner 4 - 5 (Etter Straffer)

Moss hockey gikk ut og tok ledelsen etter 8 sekunder, men Grüner trakk til slutt det lengste strået og vant etter å ha scoret på 2 straffer mot 1 i straffekonkuransen.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (20.11.2013)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)

(2-0, 1-2, 1-2, 0-0, 1-2)Målscorere Moss Hockey:
Ole Martin Brynthe, Martin Berg, 
Kevin Östh, Johan Björklund

Assist:
Kevin Östh, Henrik Bodeström
Edgars Cermnihs, Charlie Rosendahl
Morgan BergArtikkel i Moss Avis:
Rotet bort seierenMoss Hockey scoret årets raskeste mål i 1. divisjon med bare 8 sekunder på klokka. Selv om de klarte å holde en 2 måls ledelse igjennom de to første periodene rotet vi bort seieren ved å gå på mange unødvendige utvisninger som slipper Grüner mer og mer inn i kampen. Resultatet er at Grüner leder 4-3 til det står igjen under 2 minutter på klokka. Moss Hockey er heldige da Johan Björklund scorer 4-4 på et skudd som normalt skal være enkel keepermat.

Første periode starter ved at Moss Hockey scorer mål omtrent rett fra drop. Hele laget står på og klarer å ri av 3 mot 5 spill, men klarer heller ikke selv å score når vi spiller 5 mot 4 rett etterpå. Etter ca. 14 minutter øker vi ledelsen til 2-0, som også står seg ut perioden.

I andre periode blir det delt ut hele 11 stykk 2 minutters utvisninger hvorav Moss står for 7 av dem. Med 3 mot 5 reduserer Grüner til 2-1. Moss Hockey klarer igjen å øke ledelsen til 2 mål (3-1), men bare et par minutter senere er Grüner frampå og reduserer til 3-2 som står seg ut perioden. Når det står igjen 5 minutter av perioden må Kristaps Stigis forlate mossemålet etter å ha pådratt seg en skade i et sammenstøt et par minutter tidligere. Grüner velger rett etterpå å bytte keeper også uten at det er noen synlig grunn til det på dette tidspunktet.

Den tredje perioden har mossingene latt Grüner få helt overtaket. De utligner til 3-3 i undertall, og tar ledelsen 3-4 for første gang i kampen, omtrent halvveis i perioden. Ikke før det står igjen 1:45 av perioden makter Moss Hockey å komme skikkelig fram på banen igjen hvor Johan Björklund er noe heldig med et skudd som smyger rett over snapphansken til Grüner målvakten. Perioden ender 4-4, og de første 2 poengene blir delt.

I ekstraomgangen har Grüner et stolpeskudd, og Moss Hockey sin back Joakim Wirkola pådrar seg en noe billig 2 minutters utvisning for holding. Mer skjer ikke og straffekonkuranse settes igang for å avgjøre hvem som får det siste poenget. For Moss starter kaptein Ole Martin Brynte med å misse, så scorer Kenneth Larsen, og Edgars Cermnihs legger pucken under keeper uten å få den i mål. Grüner scorer på sitt andre og tredje forsøk og stikker av med det siste poenget.


Dette var en kamp Moss Hockey burde og skulle ha vunnet for å ikke bli liggende alt for langt bak tabellen. Hele laget gjør 2 bra perioder, men pådrar seg veldig mange utvisninger (13*2 minutter). 26 minutter i undertall tærer fort på kreftene som antagelig er grunnen til at Grüner (Med sine 6*2 minutter) kommer seg inn i kampen og delvis tar over mot slutten. Nikolai Haugen blir kåret til banens beste denne kampen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!